Arkadaşlar düzenli kan testi de yaparak serbest testesteron DHT kadar tahlillerimdr sorun olmadı. Aynı zamanda sağlıklı da besleniyorum hatta 3-4 aydır makarna-yulaf ve tavuk-balik dışında ağzıma bir şey girmedi multivitamin, OMEGA 3, keten tohumu yağı vs kullanıyorum beslenme de sorun yok hormon da sorun yok 2 yılımı verdim. 1.75 boy 66 kg . Ve vücut ölçüleri kol 36 cm / bel 77 cm / omuz 117 cm . Dış görünümden spor yaptığım belli oluyor karnım ayakta sorun yok ama oturduğum da biraz katlanıyor. Benim anlamadığım. Bu boy ve kilo da spora başlasaniz 3 aya mi yaparsanız gerek internete vidleolar gerek salondaki arkadaşlar canavar gibi. çok iyiler. İlaç olmadan bu işin sınırı nedir çok uğraşıyorum yüzde 13 yağ oranın altına da inemiyorum . İlaç kullanıp sonra kullanmamış taklidi mi yapıyorlar çözemedim. İlaç kullanmak yattığın yerden kas yapmak değil kimsenin emeğini küçük görme değil niyetim sadece motivemi kaybettim. Bu işi doğal yapan yada ilaçsız dönemden ilaçlı döneme geçerken ki farklılıklari benimle paylaşıcak abilerim var mı