• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 yıl oldu bu sporda amacım fazla irilesmek degil

tırstım simdi ama bu zamana kadar hic sırtımda filan agrı olmadı eger olsaydı bole bir hastalık rahatsız etmesi gerekmezmiydi? ilgin icin tesekkurler bu arada

bu arada kucukken cok fazla rontgen cektirmistik tomografim filanda cekilmisti bence olsaydı cıkardı diye dusunuyorum

valla benmde ağrı yoktu derecesi az olunca agrı yapmazmıs ama fazla zorlanınca yaparmıs

bu normal filmde cıkmıyo tüm sırtın cekilen şişilide bir hastanede cekilen özel bir röntgen makinesinde ceklimiştim ben 19 derece cıkmıstı 30 dereceye kadar olanı risk teskil etmiyo demişti doktor

film 120 ytl civarıydı şişili bir hastanede cekilmiştim öle bakınca 2. resimde filan gözüme carptı korkmana gerek yok ortapedi doktoru bakar anlar zaten varsa öyle bişi soran dağlar aşmış sormayan yolda şaşmış sormak lazım doktora

o fotorafta kendimi o kadar kasmıstımki biraz yamulmustum acıkcası ama evet haklısın onlem almak gerekir tekrar tesekkurler

evet bence başarili bir çalişma üst gögüs ve omuzuda geliştirince iyiler potasina gireceginden eminim. cogu bitmiş azi kalmiş sabret...

aslında tam memnun oldugumu soyleyemiyecem alt karnım tam anlamıyla istedigim gibi degil ama bu yonde calısıyorum

bence sadece karın iyi geri kalan kısımlar zayıf kalmış vucut bi dansçı vucuduna benzemiş bence en az bi 6 kilo almalısın daha irileşmek istemiyorum demişsin fakat biraz daha kilo alıp gous omuz bicepslerini büyütürsen cok daha estetik görünürsün.saygılar

anterenman programımı degistirdikten sonraki 2. haftam ve 2 yeni fotograf fotografları kendim cektigim icin uygun poz vermekte zorlanıyorum salona gidince bir triceps bir tane daha gogus pozu cekilcegim daha saglıklı yorum yaparsınız...bench_Obench_Obench_O

Eklentiler

• Fotoğraf377.jpg
    Fotoğraf377.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 482
  • Fotoğraf378.jpg
    Fotoğraf378.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 491
linc88 senın tarzındaki vücutları sevıyorum bende:)son yolladığın fotolarda bicepsler bence gayet iyi durumda.biraz göğüslerin arasını birleştir on numara olur zaten on numarada on numara 5 yıldız olur:Dyaza kadarda alır götürsün zaten:)

en buyuk sıkıntım gogsumun arasını bir turlu dolduramamam ama son antremanda incline flyla basladım baya etkili oldu

Back
Yukarı