Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
aynen senın sorunu bende yaşıyorum adonisler alt karın isteyerek çıkıyosoyle bir problem var altkarın olarak ne calıssam adonislere ve kasıga vuruyorben 5.ve 6. baklavaları calıstırsın istiyorum ancak tam anlamıyla oyle orayı hissederek calıstıran hareket bulamadım en iyi sonucu captains chairdan alıyorum sanırım altkarın icin
o da cok yedirekek yavas yavas yapınca oluyor yoksa oda kasıkları calıstırıyor
![]()
katılıyorumYaşınızı,boyunuzu,kilonuzu,başlangıçtaki ve şimdiki ölçülerinizi yazarsanız sağlıklı yorumlar yapabiliriz sanırım.
Ayrıca yöneticilerden fotoğraf ekleme kurallarını bi daha okumanız yönünde uyarı gelecektir sanırım.
haklısın zevk meselesi ama ileride pişman olucandan eminim şöyle oturda bir düşün yani ben de bu sporu yapıyorum amacım iri olmak fark edilmek bu yüzden bu sporu yapıyorum ben ama zevk meselesi bizim orda herkez iri olmaya uğraşıyor yani bulgaristan da herkezin amacı göze çarpmak iri olmak sana kolay gelsin ama yinede bi düşünumur35 : evet omuzlarımı gelistirmekte sorun yasıyorum diyebilirim vucudumun diger yerlerine gore daha yavas gelisiyor baya emek verd,g,m, soyleyebilirimstonebabybody:kol farkı pozdanda kaynaklanıyor olabilir yani normalde o kadar bariz degil ama onerin icin saol ridvan: bence bu spor estetik olma sporu ve ole kilolu olup iri olmak istemiyorum acıkcası dısarda kime neyi kanıtlıyayımki sokakta farkedilmek benim icin onemli degil ama ayrıca soyle bir durumda var resimler insanı daha ufak gosterir kutle olarak gercekte daha iriyim ancak baslıgımdanda anlasılcagı gibi oyle iri olmak istemiyorum bana cok estetik gelmiyor zevk meselesi... herkese tesekkurler
benim vucudumla farkedilmek veya dikkat cekmek gibi bir derdim yok baska yonlerimle geregi kadar dikkat cekiyorum ben sadece bu sporu saglık ve estetik gorunmek icin yapıyorum baslıgımdanda anlasıldıgı gibi fazla irilesmek istemıyorum eksik yerleri doldurup rolantiye almak istiyorum bu konuda daha fazla senden yorum almak istemiyorum acıkcası, kolay gelsin...thums:haklısın zevk meselesi ama ileride pişman olucandan eminim şöyle oturda bir düşün yani ben de bu sporu yapıyorum amacım iri olmak fark edilmek bu yüzden bu sporu yapıyorum ben ama zevk meselesi bizim orda herkez iri olmaya uğraşıyor yani bulgaristan da herkezin amacı göze çarpmak iri olmak sana kolay gelsin ama yinede bi düşün
haklısın zevk meselesi ama ileride pişman olucandan eminim şöyle oturda bir düşün yani ben de bu sporu yapıyorum amacım iri olmak fark edilmek bu yüzden bu sporu yapıyorum ben ama zevk meselesi bizim orda herkez iri olmaya uğraşıyor yani bulgaristan da herkezin amacı göze çarpmak iri olmak sana kolay gelsin ama yinede bi düşün
Ben sana dogru bir sey dedin veya demedin demedim farkettiysen, dediigm yaptigin seyin yanlis olduguydu. Zira mesajimi tekrar okursan senin bunu spora olan bagliligindan dolayi yaptigini belirtmisim. Ve sana 2 senelik yaptigin vucut gelistirme calismasi sonucunda elde ettigim vucut bu diye koyduugn resimlerde gordugum eksikliklerin nedenlerinden biri bu olabilir belirttim.1.si, uykudan fedakarlık yaptım derken bunun dogru oldugunu savunmadım dogru birsey oldugunuda solemedim sadece aksatmadıgımı ve bu spora verdigim onemi dile getirdim
Ben oyle bir nieytinin oldugunu soylemedim zaten sadece , bircok kisinin senin icin belki de en kotu seyi yapip vucudunu yanlis birskeilde ovmelerinin yanlisligindan bahsettim.2.si, ben agırlanmak veya moral almak icin foto koymadım yanlıs anlasılmasın zaten yanlıs anlasıldıgımı zannetmiyorum ancak daha da belirginlestiriyim burayı, ben irilik konusundaki ve o kisinin yorumları hakkındaki sıkıntılarımı belirttim bu yuzden de elestiri kabul etmeyen biri olarak anlasıldıysam bence benim problemim degil
J Su kisim komik olmus. Benim su dediigin cumle ile ilgili bir arastirma yapmami istiyorsan, tek cikis noktam sen olursun cunku bu tarz bir kullanimi sanirim tek sen yapiyorsun. Senin dedigin bana su Ben cimento aldim, tugla aldim ama tuglayi kiriyorum cimentoyu da suyla karistirip disari atiyorum diyorsun. Dostum bir kur cakmadagiin kalmamis daha ne kullanicaksin> J Ben bulk donemindeyim daha creatin kullanmadim sadece wheyJ3.su, suppelemntler sadece hacimlenmek icin kullanılmaz bence biraz arastır sonucta kalkıpta gainer kullanmıyorum creatine iceren no explode ve whey kullanıyorum
Su kisimda da benim dedigime gelmissin. Ben sana vucudunun zayif durdugunu 2 sne biraz bos gecmis gibi oldugunu soyledim. Simdi sen benim hakli oldugmu soyluyorsun. Simdi sana sunu soylicem yeni bilgiler ogrendikce yine hakli odlgumu anlicaksin. Senin vucut zayif duruyor. Amacin irilesmek olsun veya olmasin. Omuzlarin zayif gogusler zayif. Kollar zayif. Simdi benim hakim istemiyorum diyen birinden kastim genelde Tyler Durden vucudu vey a plaj vucudu diye tabir edilen vucudu anliyorum ben genelde. Biraden kusura bakma ama ben burda onu da goremiyorum.4.su, ilk bir- bir bucuk sene bilincsizce yaptım diyebilirim bu sporu sonra gelismemden memnun kalmayıp arastırmaya basladım ve bu siteyle tanıstım bilinclendikcede daha dogru sonuc aldım siteyle paylasıyorum sonucta benim bir idaam yok bu surecte benden iyisini yapan yok veya o tarz bir sey de solemedim sadece belirli bolgelerimi gelistirmek istedigimi fazlasının bence estetik durmadıgını soyledim amaclarımı bence baslıgımda acık sekilde belirttim benim kabullenemedgim sey sadece, amacımın hacimlenmek, irilesmek ,bulk olmak olmadıgını ustune basa basa solememe ragmen insanların bana bu surece gore cok zayıfsın su uyeye bak nasıl olmus gibi ibareler kullanması umarım kendimi acıklayabilmisimdir yeterince herkese tesekkurler...