naturel dostumÖncelikle Tebrikler Harika Hacim Kazanmışsın Kas Olarak Sırtın Çok Hoşuma Gitti 2 Yılda Gayet Başarılı Bir Değişim Yakalamışsın Ama Birşey Farkettim Çok Damarlanmışsın Umarım Naturel Yollarla Yapmışsındır Bu Vücudu Tekrardan Tebrikler![]()
Tam düzenli olarak hatırlamıyorum ama hatırladıgım kadarıyla yazabilirimTebrikler cok guzel bir is cikarmissinizbende 55kg yim suan baslayali 2.5 ay oldu daha 6kg alabildim.. Sizden rica etsem beslenme antrenman ve supplement programinizi paylasabilir misiniz? Ben ve benim gibi bir çok arkadaşa faydası olur
![]()
Tesekkürler yorumların için bicepslerimin uzamasını bende isterim denedimde ama bu anatomiyle alakalı bi sey bence evet noxta kullandım güzel bi supplementArka kol ve sırt gayet başarılı gözüme tek takılan eksik yada olsa daha iyi güzel olur diyeceğim şey bicepslerin uzatılması
Bir de sanırım no xplode supplementini kullandınız.
Evet zor kilo alıyorum 80 kiloya cıkmak gibi bi hedefim var ama zor kilo almak mesela hangi kas gruplarıGüzel vucut sanırım genetik olarak kilo zor alıyorsun herhalde yoksa daha iyi bir vucut olabilirmiş büyük kas guruplarına biraz daha ağırlık ver bence sırt güzel olmuş ama.
Omuzlara mesela önem verebilirsin ayrıca press hareketleride önemli. Mesela bench press yaparken kollarda aktif olarak çalışır bicepsleri zamana bırakmakta fayda var.Evet zor kilo alıyorum 80 kiloya cıkmak gibi bi hedefim var ama zor kilo almak mesela hangi kas grupları
Omuzlarımın geri kaldıgını düşünüyorum bende sagol yorumların içinOmuzlara mesela önem verebilirsin ayrıca press hareketleride önemli. Mesela bench press yaparken kollarda aktif olarak çalışır bicepsleri zamana bırakmakta fayda var.