Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Tesekkurler,hedefinize ulasmaniz dilegiyle....Kolay gelsin.O Yaşta Bile Amca Değil Abi Diye Hitap Ettirirsin Kendine O VücutlaHelal Olsun.
( yorumunuzu simdi gordum, hemen basliyorum.. Cok tesekkurler...
ahahahaha, ataberkim abi hiç karın çalışmıyorsun ama neden böyle yapıyorsun?Lütfen her gece yatmadan önce 1000 mekik çek bence çok faydasını göreceksin...
bu arada yeni fotolar eklemişin sanırım, bakma vaktim olduğunda ayrıntılı yorumlar yapacağım, anladığım kadarıyla oldukça yol katetmişsin abi...
Bu bölüme kendi fotoğraflarınızı ekleyin yardimci olalim. Eleştiriye hayır diyorsanız lütfen fotoğraflarınızı paylaşmayınız!ağdayı kaç ayda bir yaptırıyosun
oldukça güzel bir değişimtebrikler abi
![]()
bu yaşta ( alınma sakın ) ınan 10 yas genc duruyosun![]()
zamanla daha da ıyı olucaktır amabasarılar
![]()
abi bu arada ağdaya neden kızdın benim anlamadığım kötü bir noktamı var acaba![]()
Merhaba,
Bravo, tebrik ve teşekkürler,
İnsanın beyninde arşivlemesi gereken bir mücadele örneğidir bu fotoğraflar, ve sizin başarınız örnek olacaktır, kıymet bilene, bu forum sayesinde sizin gibi insanlarla tanışmış oluyorum ya, kayıt olmakla ne kadar doğru bir hareket yapmış olduğuma mutlu oluyor ve gurur duyuyorum,
Marifet iltifata tabidir, ve iltifatı fazlasıyla hakediyorsunuz,
Saygılarımla,
Cok tesekkurler , daha iyisi icin calisiyorum, yogun gecen calisma hayati icine sporu sokmaya calistigimizdan istedigim gelisme tabiiki genc arkadaslar gibi hizli olamiyor ama yilmadan devam....Son fotoraf ustunden yaklasik 2 yil gecti o formu kaybettim malasef ama tekrar iyi bir bulk donemi ile 82 kilodan 88 kiloya kadar ciktim, su an iyi bir diet ile 3 aylik bir programa basladim ve programin sonunda yeni fotorafimi paylasagim sizlerle.....oldukça başarılı ve orantılı bir vücut oluşmuş, başarılar![]()
Saglik problemim cikti, uzun zaman ara verdim...Bu gun itibari ile yavas yavas basliyorum speedtouch, sevgilerataberkim nerelerdesin sen buddy?
Sevgili speedtouch, sifremi kaybettigimden dolayi sisteme giremedim...Gecirdigim rahatsizliktan ve verdigim aradan sonra 88 kiloya kadar cikmistim...Su an 10 kilo kadar cut yapmis ve hkb nickname adi ile foruma devam ediyorum.... Profilde ki resmim son halim...sevgiler.....Tabii ki yas da kemale erdi.. 47 oldu.....Saglik problemim cikti, uzun zaman ara verdim...Bu gun itibari ile yavas yavas basliyorum speedtouch, sevgiler