• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 yillik calismam...(43 yas)

ataberkim başlığını yeni gördüm, ilk foto ile son foto arasında oldukça belirgin farklar , fakat hatırladığım kadarı ile sen asıl patlamayı son 2-2.5 ay arasında yaptın, önceki fotolarda sadece fit olarak adlandırabileceğimiz vucudun, şu anda o istenen hacimli görüntüye kavuşmuş gibi duruyor,tabi ki senin de söylediğin gibi daha üstüne koyacak çok şey var...
Abim yaşında bir insan olmana rağmen sana bir tavsiye vemek isterim, lütfen kendini ben zaten 43 yaşındayım nereye kadar götürebileceğim gibi düşünceler içine sokma(böyle yaptığını düşündüğüm için söylemiyorum), nerden nereye geldiğini fotoğraflar gösteriyor ve nereye kadar gidebileceğini bilemezsin,üstünde pisikolojik bir engel olmasını istemem, ayrıca yaşın 43 olabilir ama seni tanıdığım kadarıyla ruhun da vucudun da 43 yaştan çok daha genç.
Pompalamaya devam...

saygılar

bu kadar guzel ifadelerden sonra, kesinlikle birakmam.. hayat tarzi oldu artik..

Resimlere Bakarken Kendi kendime ' İnşaallah bu kadar kas bana yeter ben bırakayım ' diye düşünmez dedim.

Gelişim Çok iyi . Tebrikler. İnşallah Biz de 40'lı 50'lı hatta 60 ve 70'li yaşlarımızda bu sporu yapıyor oluruz (: [ Ki Düşüncem Bu yönde ]

ataberkim başlığını yeni gördüm, ilk foto ile son foto arasında oldukça belirgin farklar , fakat hatırladığım kadarı ile sen asıl patlamayı son 2-2.5 ay arasında yaptın, önceki fotolarda sadece fit olarak adlandırabileceğimiz vucudun, şu anda o istenen hacimli görüntüye kavuşmuş gibi duruyor,tabi ki senin de söylediğin gibi daha üstüne koyacak çok şey var...
Abim yaşında bir insan olmana rağmen sana bir tavsiye vemek isterim, lütfen kendini ben zaten 43 yaşındayım nereye kadar götürebileceğim gibi düşünceler içine sokma(böyle yaptığını düşündüğüm için söylemiyorum), nerden nereye geldiğini fotoğraflar gösteriyor ve nereye kadar gidebileceğini bilemezsin,üstünde pisikolojik bir engel olmasını istemem, ayrıca yaşın 43 olabilir ama seni tanıdığım kadarıyla ruhun da vucudun da 43 yaştan çok daha genç.
Pompalamaya devam...

saygılar
sen merak etme.. devam...
'karisma ben de .." haa haaa..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:54 ----------

Resimlere Bakarken Kendi kendime ' İnşaallah bu kadar kas bana yeter ben bırakayım ' diye düşünmez dedim.

Gelişim Çok iyi . Tebrikler. İnşallah Biz de 40'lı 50'lı hatta 60 ve 70'li yaşlarımızda bu sporu yapıyor oluruz (: [ Ki Düşüncem Bu yönde ]

80 li yillar da yirtik pantolon giyiyoruz, metal muzik dinliyoruz diye dayak yiyen bir donemden geliyorum. 80 oncesi okula gitmeye korkanken, 3 sene sonra hersey Turkiye"ye gelmeye baslamisti.. O donemlerde bu islerle ugrasmak , ugrasanlarla beraber olmak tamamen sans isi idi ve hic bir sekilde bu bb isi ile ilgilenme firsatim olmadi..zaten o donem Ankara"da birtek Bilgin spor salonu vardi...Su an en buyuk pismanliklarimdan biridir..Bu islerle ugrasmamak..Ama su an sartlar oyle degil sonuna kadar devam edecegim.. Duzenli bir hayat ozellikle simdi lazim.. 20 li yaslar da kimse bunun kiymetini bilmiyor malasef....2 yil once ayrica sol elim de belirsiz bir karincalanma olmaya baslamisti . Ne zaman bb basladim bu sorunum da kalmadi...ne demisler"isleyen demir isildar"...
devaaaaaaaammm.....

bende 36 yaşındayım 40 yaşında enazından ağırlık kaldırmayı bırakıcaktımda baya iyi gelişmissi,n 40 dan sonradamı devam etsem napsam

Birkac yeni resim....

Son halime gore biraz daha hacim kazandim... Kolarim sonunda 40 cm"i gecti .. Uzun zamzndan beri ayni aralikta sIkIsip kalmistim....German Volume Trainning faydasini gormeye basladim.. 2 haftanin sonunda belirgin degisikler olmaya basladi.. Omuz baslarim,biceps ve tricepslerim daha belirginlesti.. Ust gogusum biraz daha doldu ama alt kisimlara daha belirginlesmesi gerekiyor.. Biraz daha hacimden sonra abse daha fazla agirlik verecegim... Birde bir onceki fotolar deniz mevsiminden dolayi koyu tenli isi , rengim acildigi icin biraz daha degisik gelmis olabilir..
tesekkurler.....

Eklentiler

• ZEYTIN 031.jpg
    ZEYTIN 031.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 599
  • ZEYTIN 033.jpg
    ZEYTIN 033.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 617
bench_Oçok başarılısınız devam

32 yaşında geçmi kaldım diye düşünürken motive edici yaşa göre çaok güzel bir gelişim tebrik ederim helal olsun sporun yaşı yok okumanın yaşı yok bu forumu bu şaşırtıcı motive edici örnek başarı hikayelerinden dolayı seviyorum

32 yaşında geçmi kaldım diye düşünürken motive edici yaşa göre çaok güzel bir gelişim tebrik ederim helal olsun sporun yaşı yok okumanın yaşı yok bu forumu bu şaşırtıcı motive edici örnek başarı hikayelerinden dolayı seviyorum
Gercekten cok tesekkurler.. inanin hic bir seyin yasi yok.. yeter ki istesin insan..daha cok katedecek yolum var.durmak yok..

Back
Yukarı