• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2006-08-10-2012 gelişim

bu vücuda sahip olduğun için sabırlı ve azimli olduğunun farkına varmıssındır.kendini şimdi daha çok beğendiğini düşünüyorum.kendine güvenin arttığını düşünüyorum.sporun faydalarına örnek olacak bi before-after benim fikrim..!bence böyle devam etmelisin .

bu vücuda sahip olduğun için sabırlı ve azimli olduğunun farkına varmıssındır.kendini şimdi daha çok beğendiğini düşünüyorum.kendine güvenin arttığını düşünüyorum.sporun faydalarına örnek olacak bi before-after benim fikrim..!bence böyle devam etmelisin .

teşekkür ederim. dediğin gibi sabır ve hırs gerektiren bi spor ve ben severek yapıyorum. özgüvenim arttı tabiki de. yalnız insanoğlu hep daha fazlasını istiyor. bakalım nereye kadar gidecek bu isteme bilmiyorum :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:36 ----------

trapezler çok yukarıda gibi geldi bir acayiplik var sanki.back double biceps pozu verip bir foto çekermisiniz?

en kısa zamanda koycam ;)

back double biceps

Eklentiler

• SNC00058.jpg
    SNC00058.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 467
  • SNC00059.jpg
    SNC00059.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 513
bel incelse ve kanatlar aşağı doğru uzansa mükemmel olacak.

kol kaç cm? bicepsleriniz küçük gibi geldi barbell curl 4 set 21 tekniğini uygulayın farkı görün ;)

Back
Yukarı