200kg bench press kutay kalay

ilk yorumu ben yaziim :)
helal olsun..
ama biraz bilgi verirsen de seviniriz..
kaç senedir yapıyosun nerdesin?
tebrikler tekrar...

22 yaşındasın hem 200 kilo benç basacak kadar fiziğin kuvvetli hem de bunu google videoya akatarabilecek kadar bilgisayar bilgin var (kafanın da sağlam olduğunun bence bir göstergesi). Daha ne olsun.

Tebrikler.

Tebrikler gerçektende aynı linkte bide 170 kg 7 tekrar video su var onuda izledim nedir bu gücün sırrı

nerede çalışıyorsunuz.

öncelikle tebrikler kutay kardeşim maşallah ben ankarada nerde çalıştıgını merak ettim.birde powermı yapıyosun o bar ve kilolar bana olimpik gözükmedi kısa bar ve uclarındaki agırlıklarda döküm gibi neden bunu söylümyorum yıllarca güç sporları yapmış biri olarak biz bu yanılgıları zamanında çok yaptık dökümde her 10 kg da 1,5 kg fark oluyo buda 200 kg da 30 kg oluyo ama yerinde görmek isterim bende Ankaradayım selamlar tekrar tebrikler.

life time sport center emek

ankarada life time sport center da çalışıyorum.videoda kullanılan bar 10.5kg ağırlıklar tabiki tartıldı.bir eksiklik olmadıgını söyleyebilirim.dahaönce olimpic barlada çalıştım.olimpicte calısmak daha avantajlı bar esnediği icin.tekrar sayısında yada kilolarda bir düşme olmuyor.200kg herhangi bir salonda yapabilirim. ayrıca övgüleriniz için tesekkür ederim.

Bir vücutgelistirmeci icin iyi bir kaldiris. Bir powerci icin TR standardina göre iyi. Piyasaya acilmak icin daha calismak lazim. Lazim olmasina lazimda ben herseye ragmen iyi buldum seni. Ama yarismalarda sirtini yani arkani havaya kaldirdigin an eleniyorsun ben böyle biliyorum.

emrah arkadasim bir manada hakli ama emrah kardesim sunu söyliyeyim ben sana. Arkadasimiz kutay kalay aslinda öyle yaparak destek kazaniyor. Kemer takabilir bu isi cözebilir. Yada beli saglam olacakki buna aldirmiyor. Herkes kemer takmaz tabi. Mesela Lee Priest kemer takmazdi ama ronnie coleman kemer takardi ve derdiki kemer takin agir yaparken. Herkesin farkli yöntemi ve yapisi olabilir. Ben normal görüyorum. Yarismalara girecekse böyle yapmasi iyi degil cünkü orda bu hareket faul dür.

ne kadar foullu olsada bence büyük başarı genede onu yerinden oynatma cesaritende bulunman bile harika.tebrikler başarılarının devamını diliyorum..

ben daha öncede bu videoyu başka bir forumda görmüştüm. orada da aynı şeyler söylenmiş. belini kaldırma sakatlanabilirsin gibi. ama arkadaşımız bu işe ıllarını vermiş. kendisini tebrik ediyorum. 250kg. bekliyoruz :p şaka şaka :lol:

ben bişey demek istemiyorum Tebrikler 200 kiloyu bi ara Olympic barla gormek isteriz birde dağa geniş dizimli ağırlıklarla

Ben bu arkadaşı Dolunay GYM den tanıyorum.İlk orada başlamıştı 16 yaşındaydı daha o zamandan belliydi neler yapabileceği. Hatta biz onu Arnold'un gençliğine benzetir Arni derdik. Eh artık bir kaç seneye kadar şampiyonluklarını duymaya başlar biz de gurur duyarız. ;)

Tebrik ederim yaşına göre çok çok iyi...
Ancak bana milli sporcusun gibi geldi.

Dikimevinde spor salonundayım ve burda da milli birçok kişi var.
Özellikle birisi varki her hareketi nizami.

Engellilerde her sene derecesi var.[Gerçi bazı seneler düzenlenmiyormuş]
Adı Levent ve 200 kilo ile 4 tekrarı var.[Belini hiçbir yerini oynatmadan nizami olarak.]

Yani milli sporcuysan her türlü imkanın var ondan anlattım bunları.

Başarılarının devamını dilerim.

Tebrikler Gercekten Bidahakine çiplak Yapda Vucudunuda Görelim:)bide Duruş Bozukluğun Dikkatimi çekti Kafani Geri çek Ve Dik Tut Vucutcu Olupta Eğik Durman Hiç Eyi Degil Kisa Bi Videoydu Normalde Belki Diksindir Bilemicem Ama Söyliyim Dedim.tekrar Basarilar Kazasiz Belasiz.

Back
Yukarı