2010 türkiye gençler +75 şampiyonu hürkan mehmet ayaksiz

tebrikler daha süper başarılar elde edeceğin kesin... üsküdara yolum dğüşerse tanışırız inşallah.

nasıl oluyorda su vucuda sallayabiliyorsunuz hayret ediyorum herkezin eksikleri olabilir ama hangimz böyle bir vucuda sahibizde verilen emekleri görmezden gelip acımasızca eleştirebiliyorsunuz.arkadaşta inss emeğinin karsılıgını alır yolu açık olur..

güzel ve kütleli bir vücut.emek verildiği belli. bacaklarını geliştirirse daha iyi olacağı kesin. yarışma kilosuna bi 10 kilo katabilirse süper olur. yarışmada başarılar dilerim.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Yer:Kendi vücut fotoğraflarınız

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

öncelikle tebrik ederim kendisini umarım çok iyi yerlere gelebilir fotolarda şahane bir kendini bilmez iğrenç yazmış sanırım bu sporcumuzun onca emeği var o fiziği yapmak kolay değil saygı duyun duymayacaksanızda buraya yazmayın önce kendi vücuduna bir bak kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilmiyorlar işte takmamak lazım böyle konuşanları aslında

oldukça güzel bir vücut.üçgeni çok güzel oluşturmuş.ikinci resimlerde trapezler omuz ve kollarla bir bütün gibi çıkmış çok estetik duruyor.ilk resimlerde six packlerde gayet iyiydi.yalnız göğüslerin şekli bir garip çıkmış ilk resimlerde.ikinci resimlerde de vücudun geri kalanının yanında sönük duruyor.sanırım genetik olarak pek şanslı olmadığı bölgesi.

genel olarak vücut çok estetik. başarılar dilerim

Bu Yaza Zor Ama Seneye Rakip Olarak Geliyorum Kardeşim İnşAllah Bekle :D

vücut çok güzel tebrik ederim abimizi umarım antalyada da bizi çok iyi temsil eder biraz gayretle çok çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum biraz üst göğüs,biceps ve triceps hacim gerek karın bölgesi ve sırt süper..

saygılar...

hocam güncel fotolarını bekliyoruz şampiyonumuzun :) Antalya daki yarışmayıda merakla bekliyoruz dünyanın 4 bir yanından BB ci gelicek. inşallah bigün mr. olimypia yarışmasıda izleriz :D

boyu kaç arkadaşın..? bicepsleri biraz toplarsa daha iyi olacak...tebrikler....

Back
Yukarı