2011 mr olympia galibi kim olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan R10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2011 mr olympia favoriniz kim?

• hideta yamagishi

Votes: 0 0,0%
  • joel stubbs

• troy alves

• michael kefalionos

• marc lavoie

• edward nunn

• ben white

• brandon curry

• brach warren (tendonlarından sakatlandı)

• diğer(belirtiniz)

• Total voters
    84
R10 sanmıyorum bana göre pek mümkün değil. 5.bile olursa şans diye düşünüyorum:)

aynısı 2008 de de olmuştu bak :D gerçi o zaman phil bu kadar iyi değildi, kai bu kadar ciddi bir favori değildi, jay'in epey eksiği vardı. ama dediğim gibi hiç belli olmaz, "blade" bence süper bir orantıya sahip, özellikle biceps-triceps uyumu harika. beli zaten çok ince, abdominallerini şahsen epey beğeniyorum. gönlüm dexter'ın 2. olmasını ister kai'nin ardından ama tabi çok büyük çekişme olacağından dexter'a kadar gelemeyebilir o şans

aynen bu kai en itici vücutcu bence ( nekadar taatlı gülümsese de ) o homo pozlarından sonra ben ondan nefret ediyorum

Yav Kai'yi neden bu kadar çok seviyorsunuz bana çok itici geliyo şahsen :D

o lafın ucu biraz açık, destekliyoruz diyelim :D şaka bir yana, çok yüksek kas kütlesine sahip olması, sırtı ve kollarındaki harika formu bunda en önemli etmendir bana kalırsa. bir de yıllardır ronnie ayarında birisini bekliyorum, phil ya da kai ikisinden biri o kişi olacak gibi duruyor, 7 gün kaldı, göreceğiz...

markus ruhl son halini görmedim ama eski fotolara bakınca diğerlerine göre daha iri filan neden iyi bir derece alamıyor hep sonlara doğru bu yarışmada iriliğemi önem veriliyor yoksa simetriyemi ?

Phil'in kolları ve omuzları sonradan takma gibi olmasa kesin 1.ydi . Ama Jay Cutler olacaktır büyük ihtimal . Çünkü en iyi en hacimli bacak ondan var.

markus keşke girseydi body building denince aklıma ilk o geliyor:)şuanki sanırım en iri bodycilerden

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:35 ----------

shawn rhoden a baktım adam bodyciden çok fitnessçi gibi çok hacimsiz

Jay cutler'in en büyük rakibi Branch Warren'dı,tendonlarından sakatlanmasaydı ondan 1.lik bekliyordum çok iyi hazırlanmıştı.bence Cutler'ı zorlayacak pek kimse yok gibi.Kai grene hacimden kaybediyor.Cutler her sene üstüne biraz daha koyarak mükemmele doğru gidiyor.bazıları Cutler'a itici demiş bence alakası yok,adam Arnold'dan sonra bu sporda en sempatik en sevilen kişi oldu.sıralam tahminimce şöyle olur:

1-Jay Cutler
2-Phil Heat
3-Dexter Jackson
4-Kai grene

victor martinez fena hazırlnmış... adam geri dönmüş resmen... dennis wolf beni biraz hayal kırıklığına uğrattı inanılmaz kütlesine ramen adamın sırtı bulk :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:59 ----------

phil heath ın kondüsyonu müthiş... geçen senekinden çok daha iyi gibi geldi bana...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:25 ----------

kai greene in kütlesi dehşet... ilk3 diorum... jay cutler dev gibi gene kondüsyonuda fena diil... ama jay in sol bicepsin de bi tuhaflık var! izleyenler bi yorum yaparsa sevinirim çünki morarmış sanki ve fazla şiş synthol varsa eyer gözümden feci düşer...

İlk kıyaslamayla sıralama şimdiden belli oldu bence

1- Phil Heath

2- Jay Cutler

3- Kai Greene

FLEX dergisi 5 ustaya tahmin yaptırmış bunlardan 4 tanesi Phil Heath 1. olur demiş . FLEX dergisisinde genel olarak Phil Health ön plana çıkarılmış .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:07 ----------

Bu arada Universal Animal ürünlerinin reklamlarında gördüğümüz Frank McGrath de (Wrath lakaplı ) ilk kez Mr.Olympia ya katılacak .

kai greene in kütlesi dehşet... ilk3 diorum... jay cutler dev gibi gene kondüsyonuda fena diil... ama jay in sol bicepsin de bi tuhaflık var! izleyenler bi yorum yaparsa sevinirim çünki morarmış sanki ve fazla şiş synthol varsa eyer gözümden feci düşer...

öyle synthol olmaz üstelik tek sadece sol bicepste var. yakın zamanda sakatlamış ve ödem toplanmış olabilir diye düşünüyorum..

FLEX dergisi 5 ustaya tahmin yaptırmış bunlardan 4 tanesi Phil Heath 1. olur demiş . FLEX dergisisinde genel olarak Phil Health ön plana çıkarılmış .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:07 ----------

Bu arada Universal Animal ürünlerinin reklamlarında gördüğümüz Frank McGrath de (Wrath lakaplı ) ilk kez Mr.Olympia ya katılacak .

bende başından beri phil diyorum ustalarla aynı fikirde olmak ne hoş..

Frank Mcgrath dediğimiz adam.. Bulkun bir vücutçuya en çok yakışabileceği kişi..

Muhteşem önkolları var.. Fakat definasyondan sonra kütlew olarak phil jay kai gibileriyle kapışmasına imkan yok.. Ha estetik simetri vs oralardan kazanırsa kazanır..(tabiki mr. olympia'yı değil..!)

Back
Yukarı