2012 Antalya Vücut Geliştirme Şampiyonası ( Foto ve Videoları )

BeachBoy

Üye
attachment.php

attachment.php

attachment.php

13-15 Nisan Antalya da yapılan yarışmada Şampiyon olan sporcular :

65kg-Osman Çolak

70kg-Aydin Biçen

75kg-Murat Tonya

80kg-Evren Temel

85kg-Yavuz Oymak

90kg-Görkem Gürsoy

100+-Timuçin Canel

Resimleri Büyütmek İçin Üzerlerine Tıklayın..
.

ant aydın.jpgant aydn2.jpgAnt. 1.jpg

ant2.jpgant3.jpgant4.jpg

ant5.jpgant6.jpgant7.jpg

ant8.jpgant9.jpgant10.jpg

ant11.jpgant12.jpgant14.jpg

ant15.jpgant16.jpgant17.jpg

ant18.jpgant19.jpgant20.jpg

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=b5lvj9MfeMY&feature=relmfu[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=QjXp1dIOF-8&feature=relmfu[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=edeI4QMrcnI[/YOUTUBE]

Eklentiler

• ant9_640x427.jpg
    ant9_640x427.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 2.062
  • ant14_640x427.jpg
    ant14_640x427.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 2.082
  • ant17_579x480.jpg
    ant17_579x480.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 2.042
Son düzenleme:
aradığım bir konuydu fakat forumda üyeliği olan "raito" da buradaydı fotoğraflarda göremedim

Forum Üyelerimizden MK#7 Şampiyonadan Birkaç Kare.

Forum Üyelerimizden MK#7 Şampiyonadan Birkaç Kare.

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 1.813
  • 2.jpg
    2.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 1.822
  • 3.jpg
    3.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 1.780
  • 5.jpg
    5.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 1.813
Süper yaaa eline emeğinize sağlık paylaşımı yapan arkadaşında, bütün müsabık sporcularında ;)

mk 7 güzel pozlar vermiş...

bu arada bana mide pozu olmaz karın pozu dur o diyen üyeler vardı forumda videoyu izlesinler kulaklarını açarak...

Son düzenleme:
raito nasıl burdaydı :)

adam yurtdışında yarışmaya mı katıldı da haberimiz yok yoksa :)

Anlayamadım? Yurtdışı derken? antalya 2012 şampiyonası yazıyor konu başlığında. Raito adlı arkadaşımızda kendi facebook adresinden birkaç fotoğraf paylaşmıştı bende bu karelerde onu görmeyi bekledim, sorun ne?

Anlayamadım? Yurtdışı derken? antalya 2012 şampiyonası yazıyor konu başlığında. Raito adlı arkadaşımızda kendi facebook adresinden birkaç fotoğraf paylaşmıştı bende bu karelerde onu görmeyi bekledim, sorun ne?

ben raito yurtdısında yasıyor diye biliyorum :)

baskasıyla karısıyor olmasın :)

eğer katıldıysa hangi kategoride katıldı ve kaçıncı oldu :)

başlık, fotolar ve güzel sözler için teşekkürler. yalnız benim girdiğim sikletin (-100 kg) şampiyonu yazılmamış, ersen öznesildir kendisi, başlık sahibi arkadaş güncellerse sevinirim.

başlık, fotolar ve güzel sözler için teşekkürler. yalnız benim girdiğim sikletin (-100 kg) şampiyonu yazılmamış, ersen öznesildir kendisi, başlık sahibi arkadaş güncellerse sevinirim.

İlk 6 nın olduğu kareler ve liste . MK#7 sayfayı editleme yetkim yok ama buradan listeyi yayınlıyım.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

İlk 6 nın olduğu kareler. MK#7 sayfayı editleme yetkim yok ama buradan listeyi yayınlıyım.

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 1.617
  • 12.jpg
    12.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 1.679
  • 13.jpg
    13.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 1.658
  • list.jpg
    list.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 1.750
Tebrik ediyorum tüm müsabık arkadaşları başta MK7 ve Dexterrr..
bu iş kolay değil demek haksızlık olur..çok çok çok zor demek daha doğru..şahsen bu işe gönül verenlerin varlığı beni mutlu ediyor bu zor şartlara rağmen..,

buarada figure sınıfındaki bayan arkadaşlar daha pilaj havasındalar..daha çok ağırlık ve kardio yapmaya ihtiyaçları var gibi..aslında bu sınıfta bilinç yok..bu bilincin de gelişmesi lazım..

mustafa ılk yarısına gore mukemmeldın kardesım ınsallah nıce yarısmalarda yıne beraber oluruz :)

sagol kardesım ınsallah tekrar tekrar gorusmek uzere :)

Herkes Mustafa ya daha düşük kilo da olsan daha iyi derece gelirdi, ilk yarışmaya göre iyi felan diyor ama...

Gözden kaçan önemli bir nokta var arkadaşlar adam hazırlanıp 100 kiloya katıldı direkt yani!
Bence cesaret ister, ilk yarışman olacak yarışma geçmişin yok, direkt deyim yerinde ise babaların olduğu kategoriye dalıyorsun...

Yani hiç turnuva-dövüş geçmişi olmayan bir boksörün 5 sene hazırlanıp direkt ağır sikletlerin arasına dalması gibi bir zorluktur bence...

eger yanlış bilmiyorsan -70 kilogramda 2. olan erhan adlı arkadaşımız , formumuzun üyelerinden dexterrr adlı kişi , okuyorsa burayı kendisini tebrik ediyorum , allah yolunu açık etsin

Erhan'ın talihsizliği Aydın Biçen ile aynı kategoride yarışması.

( Dexterrr : 1 nci videodaki ve 1 nci küçük resimdeki siyah mayolu 10 numaralı VG ci . )

ben raito yurtdısında yasıyor diye biliyorum :)

baskasıyla karısıyor olmasın :)

eğer katıldıysa hangi kategoride katıldı ve kaçıncı oldu :)

yarışma kilosu 64tü. İyi bir sırada yer almadığını biliyorum sadece ama podyum öncesi fotoğraflarını gördüm facebookta

yarışma kilosu 64tü. İyi bir sırada yer almadığını biliyorum sadece ama podyum öncesi fotoğraflarını gördüm facebookta

ooooo çok pardom ya gerçekten kusura bakma ben başka bir üye ile çok fena karıştırdım :)

diyorum ki geçen günden beri yau yanlışlık var bu üye yurtdışında birde ne 64 ü ya adam 90 kusurda zaten yarışmaya güre 80 küsurda girer derken üyenin o olmadığını anladım :)

raitoya zaten ben başarılar diliyemiyorum malesef kendiside bunun sebebini bir çok kişi gibi biliyor :) ilerde başarılı olabileceğini hiç sanmıyorum olursa da bir gerçek sporcu olabileceğini sanmıyorum

Yarışmaya katılan tüm arkadaşları kutlarım kolay iş değil derece alanları ayrıca kutlarım Avrupa da yolları açık olsun.

Not: Yavuz aynı zamanda Overal (şampiyonlar şampiyonu) olarak bu sene ki mükemmel formunu kanıtlamış oldu bravo

Back
Yukarı