• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2012 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Vücut geliştirme -75kg Ankara İl Şampiyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MFE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MFE

Üye

Eklentiler

• 123123 (10).jpeg
    123123 (10).jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 2.683
  • 123123 (8).jpeg
    123123 (8).jpeg
    1,5 MB · Görüntüleme: 2.158
  • 123123 (11).jpeg
    123123 (11).jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 2.979
resimler ve ölçülere anlam veremedim??
edit: pff onlar imzaymış.. biraz daha net bilgiler verirsen seviniriz MFE

Ölçülerini bilmiyorum ama yarışma 11 mart 2012 pazar günü saat 10.00 19 mayıs spor kompleksinde, spor salonunda yapıldı.
-75kg gençler kategorisi şampiyonu kendisi

bizzat izlemeye gittim eğer fotodaki arkadaşınsa söyle poz vermeyi ögrensin mide pozu verirken yere düşüyordu az daha.

Tebrikler.

• Like
Reactions: MFE
Yere düşüyordu diyen arkadaş önce mide dememeyi öğren mide organdır karın denir ona adam şampiyon olmuş abuk sabuk konuşmakta üstünüze yok

bizzat izlemeye gittim eğer fotodaki arkadaşınsa söyle poz vermeyi ögrensin mide pozu verirken yere düşüyordu az daha.

mahmut ırmak 2 yıldır poz verirken sendeliyor düşecek gibi oluyor ama 2 yıldır da arnold classicte şampiyon oluyor.çünkü adamlar o definasyona gelmek için 2 3 gün susuz kalıyor üstüne podyuma çıkmadan önce tüm vücut pumping yapıyorlar.eleştirirken biraz yapıcı olun.

ortada bir emek var bir çalışma var.forumda çoğu üye böyle vücudu bırak böyle definasyonu yapamaz.

diğer arkadaşında dediği gibi mide değil karın pozu verilir.mide pozu verebilmek için endoskopiye girmen gerekir ;)

konusan adam(pozları söyleyen) karın bacak değil mide bacak diyor.bilip bilmeden konusuyorsunuz.mide bacak denir karın bacak demezler.
burda artistik yapmak gibi bi amacım yok gittim bizzat gördüm o yüzden söylüyorum
değinecegim bir konuda arkadasın kısa boylu oluşu
yanındaki uzunlar da kütle olmasına ragmen kısa da daha toplu gorundugu icin aldı.

mahmut ırmak 2 yıldır poz verirken sendeliyor düşecek gibi oluyor ama 2 yıldır da arnold classicte şampiyon oluyor.çünkü adamlar o definasyona gelmek için 2 3 gün susuz kalıyor üstüne podyuma çıkmadan önce tüm vücut pumping yapıyorlar.eleştirirken biraz yapıcı olun.

ortada bir emek var bir çalışma var.forumda çoğu üye böyle vücudu bırak böyle definasyonu yapamaz.

diğer arkadaşında dediği gibi mide değil karın pozu verilir.mide pozu verebilmek için endoskopiye girmen gerekir ;)

Arkadaşın dediği gibi 2-3 gün susuz kaldı arkadaş.

konusan adam(pozları söyleyen) karın bacak değil mide bacak diyor.bilip bilmeden konusuyorsunuz.mide bacak denir karın bacak demezler.
burda artistik yapmak gibi bi amacım yok gittim bizzat gördüm o yüzden söylüyorum
değinecegim bir konuda arkadasın kısa boylu oluşu
yanındaki uzunlar da kütle olmasına ragmen kısa da daha toplu gorundugu icin aldı.

Her sokaktan geçen adam bu sporu öğrendiğini zannederse sonuç bu oluyo işte :)

Kişisel tartışmalarınızı burada yapmayın. Off-topic mesajları sildim, devamı olmasın lütfen.

Back
Yukarı