2014 Dünya Kupası favorileriniz,tahminleriniz,yorumlarınız..

Izleyen var mi ? Keyifli mac olucak gibi hakem degisik biraz ama hayırlısı :D hollanda ve brezilya favorim kupada holland alir umarım bu maçı

bu seneki dünya kupasi hic zevkli degil. Herkes bitsede gitsek modundalar. Hic birsey 2002 deki dünya kupasi kadar heycanlandirmadi :(
Aynen kesinlikle kucuktum o zamanlar ama ayri bi heycani vardi hatirliyorum :) genel olarak oyle zevk vermiyo bu yıl.keske olsaydik kupada bizde..

Bu suta ochoa da engel olamazdi top iyi yere geldi :D

Kontratak sisteminde de Hollanda ,Arjantin ve tabi ki Brezilya hücum güçleriyle on plana çıkıyor..
Almanya da herzaman ki gibi :)

Ayrıca Hollanda ,Brezilya ,Arjantin yarı final öncesine kadar karşılaşmazlarsa bu 3 takımda yarı finali görür, son aday Almanya olabilir ama Reus sakat ve artık net forvetleri Klose yaşlı ve diğer forvet adaylarıda tam forvet değil..

Favorim Arjantin ancak bu kupa hakem hatalarıyla başladı ve bariz hatalar sonucu sürprizlerde yaşanabilir...

Sürpriz adayım Belçika ve Ribery olmasa da Fransa

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdilik tahminlerim tutuyor yarı final yolları düşünüldüğünde Hollanda-Arjantin-Brezilya birbirleriyle eşleşmeyecek...Almanya tarafında ise olası bir çeyrek final eşleşmesinde Fransa rakipleri olacak ve yarıfinal adayı kim olur kestirmek zor :)

Bu kupa bana 98 ve 2002 de aldığım heyecanı geri yaşattı..Umarım diğer maçlarda böyle devam eder...

Bencede maçlar hiç zevkli değil. 2006 Dünya kupasıydı sanırım. İtalya-Fransa finaliydi galiba zidane - materazzi kafa atması hala gözlerimin önünden gitmez o zamanlar 8 yaşımda olmama rağmen o maçtaki heyecanı hiçbir maç yaşatmadı şu ana kadar dünya kupasında :D

Fransayı tutuyordum :D

taa nezamandır diyorum
hollandanın kazanmasını istiyorum ama almanya favori duruyor
top yuvarlaktır belki şans hollandaya döner
şampiyon avrupadan çıksın buda güzel bişe olur

Bugün hollanda alır tahmini skorum 2-1 finaldede almanya[DOUBLEPOST=1404913386][/DOUBLEPOST]Bugün hollanda alır tahmini skorum 2-1 finaldede almanya

Back
Yukarı