20dk lik maximal cardio oncesi bsn-noxplode alimi

svensk

Üye
Sizce ne gibi faydasi vardir veya zarari? Ben enerji acisindan iyi hissediyorum, mental acidan da oyle. Yag yakimimi pozitif veya negatif yönde etkiler mi?

yağ yakıcılar genellikle diyet uygulandığında etkili oluyorlar.Kendi başlarına pek anlam kazanmazlar.Faydası var mı tabi ki var. İnterval antrenmanlar yapımında kullanıldığında etkisi görmemek mümkün değildir.Negatif etkisi pek görülmemiştir.Bunu düzgün kullandığında herhangi bir rahatsız yok ise güzel sonuçlar alabilirsin.:)

yağ yakıcılar genellikle diyet uygulandığında etkili oluyorlar.Kendi başlarına pek anlam kazanmazlar.Faydası var mı tabi ki var. İnterval antrenmanlar yapımında kullanıldığında etkisi görmemek mümkün değildir.Negatif etkisi pek görülmemiştir.Bunu düzgün kullandığında herhangi bir rahatsız yok ise güzel sonuçlar alabilirsin.:)
Yazdigina katiliyorum fakat bsn-noxplode bir yag yakici degil, performans arttirici. (BSN NO-Xplode | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Yağ yakımını pozitif yönde etkiler ,illa sert ağır body antremanlarında kullanılacak diye bir kaide yok uzun soluklu cardio çıkartamayanlar tempoyu stabil tutamayanlar da kullanabilir ,Bu ürün20 dk lık cardio için bir gömlek fazlamı ? Evet fazla ne yapılabilir ?Yarım ölçek alınabilir.

Hocama katılmakla beraber, içindeki kafein vb. türevlerinin yağ yakımına etkili olacağını düşünüyorum, sonuçta greande thermo detonatör, animal cuts vb, enerji artışı içeriğinden daha çok uyarıcı/performans arttırıcı içerik bulunduruyorlar, sebebine gelirsek 40 dk kardiyo yapmak 20 dk kardiyo yapmaktan kat kat daha iyidir ;)

Back
Yukarı