powerlifting ile ugrasan birine ağır basınca ne gecıyor elıne demen bıraz tuhaf olmus amac bu zatenağır basınca ne geçiyor eline ? hava atmak mı yoksa ne !?
hocam 1 rm tam 8 hafta sonra olacak 8 hafta sonra 255 kg ıle 5 tekrar yapıyor olacagım programa gore ama tıkanacagım cok buyuk ıhtımal 265-270 arası bır sey hedeflemekteyım 8 hafta sonra ıcın ama bakalım bır 5 kg falan da ustun gelebılırTebrikler abi 235 kg değil de 35 kg gibi rahatsın1rm denemeyi düşünüyor musun ?
bilmiyordum kbpowerlifting ile ugrasan birine ağır basınca ne gecıyor elıne demen bıraz tuhaf olmus amac bu zatenestagfurullah amacım hava atmak degıl vıdeo paylasmak ıstedım sadece ağır calısmak ya da calısmamak herkesın kendı tercıhı saygı duyarım[DOUBLEPOST=1501455613][/DOUBLEPOST]
hocam 1 rm tam 8 hafta sonra olacak 8 hafta sonra 255 kg ıle 5 tekrar yapıyor olacagım programa gore ama tıkanacagım cok buyuk ıhtımal 265-270 arası bır sey hedeflemekteyım 8 hafta sonra ıcın ama bakalım bır 5 kg falan da ustun gelebılır
hocam 1 rm tam 8 hafta sonra olacak 8 hafta sonra 255 kg ıle 5 tekrar yapıyor olacagım programa gore ama tıkanacagım cok buyuk ıhtımal 265-270 arası bır sey hedeflemekteyım 8 hafta sonra ıcın ama bakalım bır 5 kg falan da ustun gelebılır
onemlı degıl ıyı sporlarbilmiyordum kb