kendinize bu kadar eziyet etmeyi anlamıyorum arkadaşalr ben ya. bu ne light peynir falan.hergün aynı şeyleri yemek. ben oturduğum zaman yeteri kadar yiyorum açlık hissimi bastırcak kadar üstüne protein ihtiyacını tamamlasın diye 2 tane amino atıyorum ..86 kiloyum ince sağlam bi vucudum var niye bu kadar takıyosunuz beslenmeye anlamış değilim.tamam önemli aama kendinize eziyet etmeden yiyin. light peynirle tam buğday ekmeği yulaf falan yiyo bazı arkadaşlar bol bol. iğrenç yani bence ben sabah yumurtamı tereyağ balı yerim. öğlende beyaz ekmek de yerim masada ne varsa hepsinden yerim ama yağ oranı %10 akşam tatlı kesin yerim ama bütün gün bilgisayar başında otursam tabiki %10 olmaz yağ oranım göbek yaparım . bence bizim millette yanlş olan şeyde bu. amerikalı vatandaşların yolunda ilerliyoruz.bilgisayar başında akşama kadar takılma ama çıkıp gezip dışarıya alışsanız yemek derdi hiçolmuyo ben günde 6 saat işteyim ama mecburiyetten değil evde sıkıldığım için hareketli olduğum için hiçbişey dokunmuyo bana. önce yemek programı değil hareket etmeye bakın. bilgisayara günde 2saat yeterlidir. obezite ülkemizde çok artıyo reklam falan yaptılar en son trt de.