Aynen hitching var azcık son yarışmamda 250di inşallah kemerle 260 düzgün çıkarBacakta epey bir temas oluyor, yarışma durumunda bu sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında helal
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok nedemek, estağfurullah. Evet galiba biraz daha içeriye alıp dizleri dışarıya doğru çıkarmam lazım. TeşekkürlerKameranın pozisyonundan kaynaklı olabilir. O nedenle yorumum hatalı olabilir. Hatalıysam şimdiden özür dilerim. Ayaklarınızın pozisyonunu tam oturturtasınız belki ufak bir rahatlama olabilir. Bahsettiğim mevzu çok yüksek ağırlıklarda çok ufak farkettirir. Onun dışında güzel ağırlık emeğinize sağlık.
Yaşına ve kilona göre bence çok çok iyi, tebrik ederim. Daha iyisini yarışmalarda çıkaracağına inanıyorum. Eskiden çok özenirdim şu yapılanlara ama hem yapabilecek potansiyelim olmadığından hem de eskisi kadar sarmadığından uğraşmıyorum. Uğraşsam da bir şey olmaz zaten, o ayrı. 85 - 90 kg olmak derdindeyim, yağ oranı da 10 - 15 arasında dolaşsa yeter. Benim şu saatten sonra yapacağım en iyi şey mühendislik alanında kasmak olacak galiba, ona da geç kaldım ama aklımın potansiyeli kuvvetimin potansiyelinden 2 misli fazla.Teşekkürler.