29 Ocak Powerlift

İyi akşamlar herkese, instagram ve facbooktan yetkili kişilere yazdım ama hiçbiri dönüş yapmadı 3 gündür belki bileniniz vardır burdan sorayım.
19 yaşındayım şuan 112kg yim deadlift disiplininden katılmak istiyodum yarışmaya ama -23 ve +23 diye ayrılmamamız tamamen caydırdı beni. Sebebi varmı acaba? Yaş ayrımı olsaydı deadliftte kesinlikle rekoru alıcağımı düşünüyodum..

yaş 22 bizde yarışcaz 10-15 yıllık sporcularla benim toplasan 5.5 yıl falan 6 ayıda full boş 5 yıl yani tabi hava şartlaı vs onlarıda katıyorum katmasam 4.5 yıla yakın süre
bende çekiniyom kilom 129 ancak 170 kg çıkıyor :D

beni de çağırdı bir arkadaşım (aynı yarışma olması muhtemel) tek negatif yönü o değil yarışmalar çok acemice düzenleniyor gitmezsen bir şey kaybetmezsin

beni de çağırdı bir arkadaşım (aynı yarışma olması muhtemel) tek negatif yönü o değil yarışmalar çok acemice düzenleniyor gitmezsen bir şey kaybetmezsin
Gitmessen tabiki bisey kaybetmessin ama o zevk pahabicilemez, turkiyede bunu yapan sayili kisi var zaten herkes birarada olucak..

Asiri zorlayici bir program. Maalesef belimi elime verdi. Big but boring template inde 5×5 uzerine 10 set deadlift yapinca bel fitigi baslangici teshisi koydu doktor.bir aydir sporu biraktim.agrilarim bir aydir devam ediyor.

Tavsiye etmiyorum

Asiri zorlayici bir program. Maalesef belimi elime verdi. Big but boring template inde 5×5 uzerine 10 set deadlift yapinca bel fitigi baslangici teshisi koydu doktor.bir aydir sporu biraktim.agrilarim bir aydir devam ediyor.

Tavsiye etmiyorum
Zorlayıcı olan program nedir? Sanırım yanlıış başlığa yazdın. Şöyle de bir yanlış ifade var ki 5x5 squat(sanırım bu squat olacak) artı 5x10 DL seni bel fıtığı yapmaz, yanlış form yapar.

Zorlayıcı olan program nedir? Sanırım yanlıış başlığa yazdın. Şöyle de bir yanlış ifade var ki 5x5 squat(sanırım bu squat olacak) artı 5x10 DL seni bel fıtığı yapmaz, yanlış form yapar.
Artı 5 set 10tekrar deadlift ney hocam?ağır giriyorsan eğer vucuduna zülüm profesyonel powerlifterlar öyle çalışmıyor yanlışlık olmalı

Artı 5 set 10tekrar deadlift ney hocam?ağır giriyorsan eğer vucuduna zülüm profesyonel powerlifterlar öyle çalışmıyor yanlışlık olmalı
Evet 5x5 takribi max % 80 ve 10x10 max %50 ile yapılıyor boring but big programında.

Form konusunda dikkatsizlik yapmışımdır tabiki ama demek istediğim bu kadar yoğun olunca yanlışlık illaki olabiliyor.

İki ay oldu belim düzelmefi. Hala ağrı var maalesef.

Back
Yukarı