facebook kullanmıyorum fake hesap var bitane, instagram ekleyebilirsin omerakdemir06 .özelden facebook at seninlede irtibatımız olsun
whatsapp ta olsun
facebook kullanmıyorum fake hesap var bitane, instagram ekleyebilirsin omerakdemir06 .özelden facebook at seninlede irtibatımız olsun
whatsapp ta olsun
O bile zor.. adamin max zaten 120 kg 1 tekrar 80 kg 19 nasi yapsinbu ağırsağlam neden yalan yanlış iş yapıyor wraps etkisi yokmuş güya %5-%10 arası bastığın ağırlığı arttırıyor o leg drive da 10 kg 5 kg zaten bileklik desteği 15 kg çık 65 kg 19 tekrar attı
her iddiasına varım 80 kg ile maksimum 12-15 arası çıkartır benim gibi yapsa
bu ağırsağlam neden yalan yanlış iş yapıyor wraps etkisi yokmuş güya %5-%10 arası bastığın ağırlığı arttırıyor o leg drive da 10 kg 5 kg zaten bileklik desteği 15 kg çık 65 kg 19 tekrar attı
her iddiasına varım 80 kg ile maksimum 12-15 arası çıkartır benim gibi yapsa
Evet bilek sargıları bencede hiçbirşey katmıyor zaten ağırlığı kaldırmaya yönelik bir ekstra bir avantaj vermiyor.bilek sargıları hiçbir şey katmıyor yanlış biliyorsun. leg drive yapmıyorsun diye kimse alkışlamaz seni , sen beceremiyorsun diye başkasına laf atıyorsun.
selam fırat hocam ben zaten başvuru yaptım yarışmaya geleceğim ama istediğim rakama ulaşabileceğimi sanmıyorum bir yandan yağ yakımı bir yandan ağırlık artışı çok zor yinede geleceğim tecrübe olması açısındanSelam Berkay,
Yarışmaya bekliyoruz. Umarım istediğin rakamlara ulaşırsın! Şimdiden başarılar.