29 ocakta yarışma var powerlifting istanbulda

95 kg altı deadliftte derece yapmak için 280 üstü kaldırman gerekir yazılmış, doğruluk payı varmı? Geçen sene kaldırılan ağırlıkları dereceleri hiçbiyerde bulamadım..

bu ağırsağlam neden yalan yanlış iş yapıyor wraps etkisi yokmuş güya %5-%10 arası bastığın ağırlığı arttırıyor o leg drive da 10 kg 5 kg zaten bileklik desteği 15 kg çık 65 kg 19 tekrar attı
her iddiasına varım 80 kg ile maksimum 12-15 arası çıkartır benim gibi yapsa

bu ağırsağlam neden yalan yanlış iş yapıyor wraps etkisi yokmuş güya %5-%10 arası bastığın ağırlığı arttırıyor o leg drive da 10 kg 5 kg zaten bileklik desteği 15 kg çık 65 kg 19 tekrar attı
her iddiasına varım 80 kg ile maksimum 12-15 arası çıkartır benim gibi yapsa

bilek sargıları hiçbir şey katmıyor yanlış biliyorsun. leg drive yapmıyorsun diye kimse alkışlamaz seni , sen beceremiyorsun diye başkasına laf atıyorsun.

bilek sargıları hiçbir şey katmıyor yanlış biliyorsun. leg drive yapmıyorsun diye kimse alkışlamaz seni , sen beceremiyorsun diye başkasına laf atıyorsun.
Evet bilek sargıları bencede hiçbirşey katmıyor zaten ağırlığı kaldırmaya yönelik bir ekstra bir avantaj vermiyor.
Leg Drive hususuda zaten , kalça sehpadan kalkmadan serbest , yani herkesin bunu yapma hakkı var.

sargıları az önce denedim 5 kg fazla bastım bilek sargılarını bide yorgunken denedim %7 civarı bastığınız ağırlığı artırıyor yorgun olmasam bitik halde belkide 10 kg fazla basacaktım[DOUBLEPOST=1481078483][/DOUBLEPOST]Furkan bileklik olmadan 5 kg az basar leg drive hesaba katarsak 15 kg leg drive yapamıyorum o konuda haklısınız ama bileklik konusunda haksızlık yaptınız arkadaşlar

ekipmanlar süs olsun diye yapılmıyor,doping almış gibi etkisi olmayabilir ancak ufak bir etkisi olabilir kişiye göre
sonuçta bileğine binen yükü bile azaltsa daha fazla performansa sebebiyet verebilir

Selam Berkay,

Yarışmaya bekliyoruz. Umarım istediğin rakamlara ulaşırsın! Şimdiden başarılar.
selam fırat hocam ben zaten başvuru yaptım yarışmaya geleceğim ama istediğim rakama ulaşabileceğimi sanmıyorum bir yandan yağ yakımı bir yandan ağırlık artışı çok zor yinede geleceğim tecrübe olması açısından:)

Back
Yukarı