2si arasında kaldım ??

arkadaşlar 2aydır optimumun wheyini kullanıyorum yanlız birde weider premium wheyi denesemi diye düşündüm weider pahalı olduğundan
ya optimum %100 whey+optimum casein
yada sadece weider premium almayı düşünüyorum sizce maksimum kas kütlesi artışı için hangisi daha iyi olur ??

Pahalıysa daha iyidir yani? Çok güzel.

Hangi seçeneği alırsan al, tat, sindirim, vs. haricinde bir şey fark edemeyeceksin.

tüm yorum yazanlara teşşekürler arkadaşlar:) bende bulk döneminde weider kullanıcam definasyona girersem optimum casein+whey alırım çünkü sütteki laktoz biraz olsun acaba yağlandırırmı die düşünmeden edemiyor insan:D

Maksimum kas kütlesi artışı istediğin için önerdim. Kaldı ki bulk dönemde biraz yağlanma olur. Yağsız kaslanma süreci istiyorum ve bulk, diyet, definasyon dönemlerini yaşamak istemiyorum diyorsan süt ve süt ürünlerinden sadece az yağlı yoğurdu ve kefiri öneririm. Onların dışında kalanları önermem. Tabii bütün bunların da sporda ilerlemiş kişiler için birer ayrıntı olduğunu da belirtmiş olayım...

teşşekürler biraz hacimlenmeye ihtiyacım olduğundan elimdeki optimum biter bitmez weider premiuma geçicem tavsiyenizi dinleyip daha sonra definasyona girmeyi planlıyorum sanırım biraz ters oldu ama yazın bulk yapmaya çalışmak:o yinede teşekkürler:)

Ne kadar havalar hafta başından beri serinlese de bulk sezon için elbette biraz erken... Şuanda diyet de değil, definasyon zamanı olur olacaksa hatta. Ramazan'dan sonrası gibi ben de sezonu açacağım, tavsiyem de bu yönde...

Premium whey ile optimum arasinda fark var mi ? Cok az..Hacim icin evet premium whey daha mantikli olur.
Farkli ve cok daha etkili bir urun istiyorsaniz kesinlikle muscletech nitrotech Pro Series kullanin. Bununla birlikte multipower formula 80 kullanabilirsiniz yatmadan once icin.

Back
Yukarı