3.5 ay ev çalışması emx91.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emx91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Plaj vücuduna yakın bir vücut yolundasın. Yaza doğru tamamlarsın ara vermessen. Ama elverisli bir vücudun var diye eve çakılı kalmaya gerek yok derim. Senden çok daha haşere biri bile senden hızlı ilerlerken böyle gelişim ile evde çakılmak gereksiz bence. Yinede tercih senin. İyi idare ediyorsun vicudunu. Ben kendi açımdan düşünerek yorum yaptım sadece

Ev için normal, yapılabilir bir sonuç. Zayıf olman da avantaj sağlıyor tabi. Konsantre olabildikten ve gerekli aletlere sahip olduktan sonra da evde de çok şey yapılabilir

ev fakat ağırlıkları var cocuğun yani basit bi dumbell olayı değil yinede başarıdır ayrıca şu da var 3 ayın 40 günü çalıştım diyor geri kalanlar dinlenme ve diyet bu ne denli doğrudur orası tartışılır tercih deyip konuyu kapatmak istesemde çalışma sıklıgı biraz daha artarsa evde ancak bu kadar olur diyen arkdaşlarda görüceklerdir

[bende evde calısarak bu kdar yapabildim salona gidecegm. bana öncelikle haftalık göğüs programı verrseniz sevinirm. ayrıca haftada 2kere göğüs calısılabilrmi ?

Son düzenleme:
vucudun guzel kardesım de mıgdede cok bısey goremedım yanı ust gogus eksıgım var demıssınde karnında buyuk eksık bence

Tebrikler,3,5 Ay için bnce güzel.. :) Bende bi zayıflayabilsm herkes kilo almak ister bn zayıflamak..

Back
Yukarı