3.5 aylık bulk dönemi 13 kg alımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_Tunc_

Üye
Her ay düzenli olarak aynı yerde fotoğraf cektiriyorum
1. Foto 2. Ayda cekildi
6yjuza5e.jpg

2. Foto 2.5 ayı biraz gecmisti kilo
vu8esa2u.jpg

3.foto yu bugün cektim 3.5 ay oldu
sezypa6a.jpg

55.5 kilo ile baslamıstım suan 68.5 kg yim
vyne8uma.jpg

Ve biraz motivasyonum düştü bunun sebebi de karnımın önceden iyi
olması ama o zamanda 55 kg dim
desuzary.jpg

Sizce eski abs formumu yakalayabilirmiyim yorumlarınız için simdiden tesekkürler :))
etagebet.jpg
garybe7e.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3.5 ayda 13 kg amaca göre çok iyi bi değer . Ama bu kadar kısa sürede bu kadar kilo aldıysan fazladan yağlanmış olabilirsin. Bence beslenmeni aynı şekilde koru zaten yaz aylarında ister istemez daha hafif şeyler yeniyor. Antremalarnın başınada karın hareketleri koyarsan fark gösterir. Vucud yapın çok iyi bu arada:D

4 gün yapıyorum vg yi hergün ün sonunda karın yapıyorum baslangıcta yağ oranım 6 idi suan 12, güzel yorumun tesekkürler Doğukan1226

cok iyi dostum 13 kg bundan sonra kg alman cok yavaslar aynı 2 kıloya falan dusebilir 70 ten sonra alması baya zor bundan sonra yaglanmamaya calıs baya yaglanmıssın yagsızsın yıne ama eskı halıne gore cok fark var sen basmaya yemeye devam et ramazanda oruc tutarsan bı nevı defınasyon olur ıftar sonrası tavuk falan yersın proteın agırlıklı yatmadan once 1 1.5 lıtre sut ıcersın baya ıyı olur yag yakımı acısından

cok iyi dostum 13 kg bundan sonra kg alman cok yavaslar aynı 2 kıloya falan dusebilir 70 ten sonra alması baya zor bundan sonra yaglanmamaya calıs baya yaglanmıssın yagsızsın yıne ama eskı halıne gore cok fark var sen basmaya yemeye devam et ramazanda oruc tutarsan bı nevı defınasyon olur ıftar sonrası tavuk falan yersın proteın agırlıklı yatmadan once 1 1.5 lıtre sut ıcersın baya ıyı olur yag yakımı acısından
Aynen dediğin gibi ramazanda ufak bi definasyon yapmayı planlıyordum,yavaslamaya gelince evet plato evresine yaklastığımı düşünüyorum ama hocam 76-80 kg arasında yasarsın diyor hayırlısı :))

Beslenmemin temeli zaten karbonhidrat hergün makarna 2 patates pirinc pilavı türü seyler yiyorum 7 öğünden olusuyor tuz falan zaten yok sekerde müsli den bide meyvelerden alıyorum

Hacimli durmamı göğüs genetiğime borcluyum
zy8aqebe.jpg
bi eski fotoğraf daha o zamanlar ağırlıkla yapmıyordum

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı