Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Yorumlarınız için teşekürler ben spor hocama kilo almadıgımı söyledim ve o bana protein tozu ve primobolan önerdi bende 1 kere kullandım eczaneci arkdaasım bile primobolanı tavsiye etmedi zaten 1 kere kullandım dahada kullanmam cok teşekürler peki ne kullanmalıyım arkdaslar ? sıkı beslenemeyitorum ne kullanmalıyım?
Sana 19 yaşında ve 3 aylık sporcu iken primobolan öneren adamı ( hoca demiyorum) yürekten kutlarım....
Bence ilk yapman gereken şey o spor salonundan koşarak çıkmak ve kendine adam gibi bir salon bulmak.....
Yorumlarınız için teşekürler ben spor hocama kilo almadıgımı söyledim ve o bana protein tozu ve primobolan önerdi bende 1 kere kullandım eczaneci arkdaasım bile primobolanı tavsiye etmedi zaten 1 kere kullandım dahada kullanmam cok teşekürler peki ne kullanmalıyım arkdaslar ? sıkı beslenemeyitorum ne kullanmalıyım?
primobolanı 1 kere kullandım daja 4 hafta oldu ama düzensiz beslenme sorunum war oyüzden proteinde kullanıyorumstonebabybody 3 resimde hiç bi ağırlık yok
sadece sıkma okdr
bu arada 1,5 ayda kollarım 3 cm genişledi
primobolanı düzenli olarak kaç ayda bir uygulamam lazım?
Sana 19 yaşında ve 3 aylık sporcu iken primobolan öneren adamı ( hoca demiyorum) yürekten kutlarım....
Bence ilk yapman gereken şey o spor salonundan koşarak çıkmak ve kendine adam gibi bir salon bulmak.....