• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 ay oldu yaşım 19 kilom 66 gelişme varmı? MultipowerPortein ve Primobolan Kullandım.

ibeter

Üye
merhaba arkdslar 3 cü ayım oldu spor yapalı Multipower Protein ve Primobolan kullandım sadece sizce nasıl?

15441106769805999892100.jpg

15441106769825999890100.jpg

15441106769829333223100.jpg

15441106872525989620100.jpg

simdi 3 ay icin normal gelisim. ama ilerde fena olcak gibi duruyor zayıf oldugun icin. herzaman zayıflar daha gosterıslı olur ılerleme kaydettıklerınde. ayrıca fotolarını agırlık elıne olmadan ceksedın daha net gorurduk kasılmıs sekıllerı pek fıkır verıcı olmuyor.

primobolanı 1 kere kullandım daja 4 hafta oldu ama düzensiz beslenme sorunum war oyüzden proteinde kullanıyorum :) stonebabybody 3 resimde hiç bi ağırlık yok :) sadece sıkma okdr :) bu arada 1,5 ayda kollarım 3 cm genişledi :) primobolanı düzenli olarak kaç ayda bir uygulamam lazım?

bencede bırak saglıklı beslen düzenli dinlen mütiş gelişirsin..steroidin geri dönüşü yok..mezara girmekten beter süründürür iç organlarını :)

Yorumlarınız için teşekürler ben spor hocama kilo almadıgımı söyledim ve o bana protein tozu ve primobolan önerdi bende 1 kere kullandım eczaneci arkdaasım bile primobolanı tavsiye etmedi zaten 1 kere kullandım dahada kullanmam cok teşekürler peki ne kullanmalıyım arkdaslar ? sıkı beslenemeyitorum ne kullanmalıyım?

Devrem bende senle beraber başladım 3. ayı tamamlıyacağım inşallah ama senin illa bişeyler kullanmalıyım yoksa yapamam mantığını anlamadım.Daha yolun başı bi nefes al hele :)

Yorumlarınız için teşekürler ben spor hocama kilo almadıgımı söyledim ve o bana protein tozu ve primobolan önerdi bende 1 kere kullandım eczaneci arkdaasım bile primobolanı tavsiye etmedi zaten 1 kere kullandım dahada kullanmam cok teşekürler peki ne kullanmalıyım arkdaslar ? sıkı beslenemeyitorum ne kullanmalıyım?

Sana 19 yaşında ve 3 aylık sporcu iken primobolan öneren adamı ( hoca demiyorum) yürekten kutlarım....

Bence ilk yapman gereken şey o spor salonundan koşarak çıkmak ve kendine adam gibi bir salon bulmak.....

whey protein , amino asit ve createin i kullansan yeter zaten sana. işi ogrendıkten sonra kendı dogruların olur onlarla devam edersin.

şu cümleye bak. protein de kullanıyorum ne demek? protein yani whey kullanımı sanki steroidden sonra düşünülecek bir şey.
oyuncak mı sanıyorsunuz bu hapları? o salonu bırak, o "hoca"dan kurtul bir an önce.

primobolanı 1 kere kullandım daja 4 hafta oldu ama düzensiz beslenme sorunum war oyüzden proteinde kullanıyorum :) stonebabybody 3 resimde hiç bi ağırlık yok :) sadece sıkma okdr :) bu arada 1,5 ayda kollarım 3 cm genişledi :) primobolanı düzenli olarak kaç ayda bir uygulamam lazım?

Sana 19 yaşında ve 3 aylık sporcu iken primobolan öneren adamı ( hoca demiyorum) yürekten kutlarım....

Bence ilk yapman gereken şey o spor salonundan koşarak çıkmak ve kendine adam gibi bir salon bulmak.....

Matiz sana candan katılıyorum....teşekkürler

kesinlikle teşekür ediyorum : ( zaten eczanci arkadasım da vermek istemedi primobolanı zararlı dedi daha yenisin sporda bence baslama dedi falan ama 1 kere kullandım bi zararı olurmu ? devamını getirmicem yani?

Daha 3 aylı sporcuya Primobolan tavsiye edenin ya aklından zoru var yada cebinde gözü var.

Benzeri bi olayı ben 4 sene evvel yasamıstım. Sevdigim(?) bir abim 250 Euro'ya bana tomarla hap vermisti. Aradım Internette okudum, ogrendım beter bi streid, aldım o hapları, o abinin ta...

Sana kim ne tavsiye ederse, önce bir Internette arastır derim...

Öncelikle 3 ay önce ve sonrası fotoraflarını koysaydın gelişmeyi daha iyi anlardık. Steroid kullanman senin için ölüm. Hangi hocan veya arkadaşın önerdiyse onu buradan lanetliyorum. Bu spor emek ister, güzel beslenme ve dinlenme, yani disiplin ister. Bence en kısa zamanda doğru yolu bulacaksın. Lütfen araştır, yanlış yoldasın. Para kazanılabilir ama sağlık gittimi asla kazanılamaz.

3 ay önceki fotolarım malesef yok :( ama gelişme var bayabi farkındayım :) primobolan daha kullanmıyorum vazgectim. sadece iyi beslenmediğim için protein tozu kullanıyorum :) sizce baska ne kullana bilirim? ? sadece Multipower Crealetiner mi ne kilo aldırıcı onu kullanıyorum.

Back
Yukarı