3. ay sonu ve biceps?

Merhaba arkadaşlar BB de 3. ayımı doldurdum sayılır fakat biceps ölçüm bana biraz geri kaldı gibi geliyor.Bilmiyorum siz ne diceksiniz ama şunuda belirtmek isterim 3 ayda baya bir antrenman eksiğim oldu desem yalan olmaz.Gelelim ölçülere her iki kolumda 2 şer cm yükseldi sol 29dan31 sağ 30dan32 oldu
sizce 3 ayı doldurmuş fakat bu 3 ay içerisinde antrenman eksiği olan biri için düşük bir yükselişmi yoksa normalmi.Bu arada yaşım yakında 17 olcak boy 1.65 kilom 58.Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.

Biceps kası ölçü almakta en zor olan kas gruplarından biridir.Düzensiz gittiğin halde 2 cm artmış.Beslenmene tam dikkat edip düzenli antrenman yapsaydın belki 4-5 cm artardı.

Kol kalınlığın da beslenmene bağlı olarak değişicek.Sen 3 ayda 15kg alıpta bu konuyu acsan az derdim ama 58kg de o kol normal iyi bile sayılır :)

Ben bu 3 ay içerisinde 8 kilo aldım zaten 50idim 58 oldum.İyide insanın bi boy kilo orantısı var ben kolumu 40 cm hiçmi yapamıcam yani 40 cm yapmam için kiloyu artır diceksiniz 1.65 boyda 70 üstü kilo abes olmazmı?:)

Ben bu 3 ay içerisinde 8 kilo aldım zaten 50idim 58 oldum.İyide insanın bi boy kilo orantısı var ben kolumu 40 cm hiçmi yapamıcam yani 40 cm yapmam için kiloyu artır diceksiniz 1.65 boyda 70 üstü kilo abes olmazmı?:)

Vücut düzgün olunca abes olmuyo merak etme :)

e 58 kiloda kimin kolunun 40+ cm oldugunu gordun? :) :)

Ha şu var sen yavas yavas kilo alırsın mesela 75kg de 42 cm kolun olur.Hızlı kilo alırsan zatn cogu yağ olucagı için en fazla 38 falan olur 75kg de.

O yüzden biraz sabret ileriki zamanda istedgn ölçüyü yakalarsın.

Back
Yukarı