3 aydır düzenli çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esaret
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esaret

Üye
Merhaba arkadaslar vg 3 aydir duzenli calisiyorum . Oncesinde ara ara calismisligim var yani bugun calistiysam bir dahaki calismam haftaya olabiliyordu ve beslenme duzenim yoktu. Simdi iki gunde bir calisiyorum ve gunluk protein miktarina dikkat ediyorum. Whey kullaniyorum . Yasim 23 . Sizlerden yapici mesajlar bekliyorum. Ve ozellikle kol hacmimi arttirmayi istiyorum bir dwayne johnson olamasamda en azindan onun yolundan gidecek bilgilere ihtiyacim var. Bir antrenorum yok. Isyerindeki salona gidiyorum . Bazen evde calisiyorum .
uploadfromtaptalk1397409781350.jpg
uploadfromtaptalk1397409796042.jpg
sadece kollarimi olctum . Soguk halde sag kol 38 sol kol 39 cm gelmektedir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kol ölçün seni yanıltıyor babannemin kollarıda 45 cm ama hiç bir özelliği yok Sen düzgün parçalı bir kol istiyorsan 38 cm kolda iyidir . Tekli kas gruplarını geliştirmek açık denizlerde kürek çekmeye benzer Bir spor salonuna yazıl 6-8 ay bu sporu yap en azından bir program ve hareket belirle sonra 2 dambıll al ve evde de neler yapabileceğini gör.

Bu konunun kapatilmasini istiyorum yoneticilerden . Ayrica sagol yorum yapan arkadasim.

Konuyu kaldirin dedim kaldirmadiniz bnde icerigini sildim
..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı