• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aydır yapıyorum

gakkos

Üye
1.73 boy (77kg) 3 aydır yapıyorum
lutfen herkes bi yorum yapsin
24462715sa5.jpg

52341826rq5.jpg

49415483bk2.jpg

27157526cf8.jpg

73964557kn3.jpg

62331014in3.jpg

salon çok güzelmiş.3 ay için yorum yapmaya gerek varmı onu saptamak için 3 ay önceki resimleride görmek lazım.

yorum yapılacak bir şey yok. kendinde 3 aylık çalışmadan bahsetmişsin. ama bir 6 ay sonraki resimlerini buraya koyarsan bu resimlerinle kıyaslama şansımız olur.
bu arada bu salon nerede? güzel salona benziyor...

koymusun resimleri, almışın yorumları, e şu salonun adınıda söylemeyi çok görme :D şaka bi yana, sabahtan beri konunun takibindeyim ser verip sır vermedin :D

ya gerçekten söylediklerinizden çok etkilendim..... ben kendime yorum istedim siz salona yapmışsınız teşekkürler.
salon İSTANBUL ZEYTİNBURNUNDA MEKEZEFENDİ PARKI İÇERİSİNDE gelmek istiyen arkadaşları bekleriz.

bnce belini inceltmelisin belin çok kalın cardio falan yapsan çok iyi olur + karun kasları ii durumda yane fena sayılmaz yanlarını falan işte belindeki yağları erit kollarında güzell fena sayılmaz 3 aya göre ama göğüslerde ciddi bi sıkıntı içerisindesin bnce göğüse önem vverip göğüs calismalarını daha sıklastırmalısın

kollar 3 aylık çalışma sonucunda iyi durumda ancak göğüs ve bel üzerinde de sıkı çalışma sonucunda gerçekten iyi kareler ortaya çıkar diye düşünüyorum...özellikle bu salondaki ortamda çok iyi olur hem de

vallaha bn karadenim normalde öle konusmam ama aceleyle öle olmus :) özür dilerim de o kadarda uyarılacak kadar kötü olduunu sanmıorum

hala ayni seyi yapmaya devam ediyorsun,burda kurallar var ve uymak zorundasin.

Back
Yukarı