3 Ayda Adaleli Kollara Nasıl Sahip Olabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bır solukta okudum elıne sağlık kardeş

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Güzel paylaşımların oldugu istenilen bir forum gerçekten katkısı olanlara teşekkürler

öncelikle yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..
sizlerden ricamız teşekkür için teşekkür butonunu kullanmanız..

Son düzenleme:
arkadaslar ben kol icin bu programi kendim icin secdim-forumdan ayri-ayri kol programlari sistemli sekilde birlesdirdim,nasil olmus,degerlendirebilirmisiniz?
ve haftada kac defa uygulayim bunu???

super set
Standing Dumbbell Curls 5 x 12-15
Seated Dumbbell Triceps Extention 5 x 12-15

Oturarak Dambelle Çalışma4-5 10-12
Dar tutuş SZ-Bar4-5 10-12
Lying EZ Bar Triceps Extention 5 x 6-8

ve buda omuz programim

military press(öne) 4x(8-8-6-6)
military press(enseye) 4x(8-6-6-4)
dumbell front raise 3x(6-8-10) [ters pramit]

her setde laterial olmali…
bunu kac defa uygulayim?yardimci olursaniz sevinirim…

Paylaşım için sağ olun...

edit (diez) : teşekkür butonunu kullanınız..boş mesaj atmayınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
yazima yanit veren olucak mi?

öncelikle cevap konusunda sabırlı olun.mutlaka cevap gelecektir..2.baskı kurallara aykırıdır..

son olarak hakkınızda hiç bir bilgi olmadan programınız sağlıklı değerlendirilemez..
yaş, nezamandır vg. yaptığınız, boy,kilo ve hedefiniz (hacim,sadece şekil ve dayanıklılık gibi)

öncelikle cevap konusunda sabırlı olun.mutlaka cevap gelecektir..2.baskı kurallara aykırıdır..

son olarak hakkınızda hiç bir bilgi olmadan programınız sağlıklı değerlendirilemez..
yaş, nezamandır vg. yaptığınız, boy,kilo ve hedefiniz (hacim,sadece şekil ve dayanıklılık gibi)

ben sabirsiz hareket etmisim,sorry...

yas20,3-4 ay yaptim sonra ara verdim simdi yiniden baslamak istiyorum,boy 1.62, kilo 60,hedefse hacim ve sekil...
tesekkur ederim

birader o pazı mı pazumu, bizeps mi biceps mi yardımcı olabilirsen sevinirim tdk(türk dil kurumu) dan falan da bakarsak iyi olur benim tdk sözlüğüm yok malesef

benim kollarim cok tembel.omuzlarim tam tersi.çözemedim hala fazla calistirmak istemiyorum haftada 2 çalısıyorum ama olmuyor. :(

Scofield,
Öncelikle hoşgeldin. Sanırım kurallardan bir kaçını görmedin. Teşekkür butonu var thums:

Bende boşuna girip bakıyorum bu konuda yeni bir bilgi mi var diye.

teşekkürler despo

slm arkadaş pazu proğramını çok güzel yazmış ve yorumlamışsın bencede insan hangi hareketi yaparsa yapsın önce o hareketin hakkını verip bilinçli bir şekilde yapması gerikiyor. eline sağlık :)

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bnmde pazu we arka kolla ilgili sorunlarım var. önceliklee arkadaşımızın da belirttiği gibi hareketi nizami we hakkını vererek yapmak çok önemli...ama bir de genetik denen bir olay var ki işte o başımın belası.boyum uzun olduğu için kol uzun adelelere sahibim bu da bu sporda bi dezavantaj.kollarımı 40 cm in üzerine taşıyamadım. ama bu işin de 3 ayda olamıyacak bi iş olduğunu bence anlayın ve bu sporu hayatınızın bi parçası olarak benimseyin derim... saygılar

arkdaşlarr bence hangiibölgeyii çalışrsanızz çalışınn ama dambıllrla çalışınn çünkü güçç farkı vardırr sağ soll arasında onunn içinn bağımsızz calışması lazım

edit : kurallara uygun bir yazım dili kullanınız!

dumbell idmanlarında da kaldırabildiğimiz ağırlık miktarında düşüş yaşanıo günaycan.bunun nedeni galiba denge faktörü iki elimize sağladığımız dengeyi tek elimizle sağlayamıorus. ama dediğin doğru
örneğin bn haftada iki kez pazu arka kol idmanı yaparım.1. sinde salonda sadece halterle ve basabildiğimin en iyisini yaparak çalışırım. 2. idmanım genelde evde olur.15 kg lık iki dumbellımla zayıf olan sol koluma yüklenerek iki kolun güç sewiyesini eşitlemeye çalışırım.tabi bu iki idman arasını en az üç gün açıyorum.dinlendirmek çok çok önemli....

alıntı için çok teşekkür, ben aynı güne triceps ve biceps koymam ama her yiğidin yoğurt yiyişi vardır deyip teşekkür ediyoruz

biceps-triceps, sırt, omuz, göğüs gelişimi ile ilgili ve değişik programlar ve öneriler tarzında, kendi bilgi ve tecrübelerimle, makaleler hazırlamaya başladım..eksiklerinize yardımcı olacagını düşünüyorum..göğüs bitti,ilk onu koyacagım.. forumla bunları paylaşacagım..şu vizeler bitse, daha kolay olacak.pek bakamıyorum foruma, bu yüzden koymaya fırsatım da olmuyor..

Back
Yukarı