3 ayda ne kadar gelişebilirim

Selam arkadaşlar,yarından itibaren başlasam çalışmalara 3 ay gibi bir sürede ne kadar gelişebilirim.Gelişme dediğim sıkı bir vücut yapmak değil.Kondisyon artırmak şınav,mekik ve birazda kollar ,karın ve gögüs kasları geliştirmek istiyorum.3 ay gibi bir sürede bu dediklerimi yapabilirmiyim.

Boy:187
kg:95

3 ay çalışırsan tek seferde 250-300 mekik çekecek yaklaşık 100 şınav çekecek seviyeye çok rahat gelirsin diye düşünüyorum. karın kasın gelişir ama benim gibi şişmansan hiç görünmez ümitlenme. kondüsyon olarak çok güzel seviyelere gelebilirsin tabi durmak bilmeden çalışırsan :D

Şuan 20 şınav çekebiliyorum.
3 hafta öncesine kadar 1 şınavı zor çekerken şuan 20 tane çekebiliyorum.
Nasıl bir beslenme önerirsiniz.Biraz da kilo vermek istiyorum.

Bu senin yapacagin idmandan cok beslenmene baglidir.3 ayda supplementsiz maximum 3-4 kg kas kütlesi kazanabilirsin...

3 ayda 4kg kas kütlesi... 3-4 senelik spor geçmişim var supplementde kullanıyorum.. bu hesapla 3 sene sonra türk işi coleman olurum

:)

3 ayda 4kg kas kütlesi... 3-4 senelik spor geçmişim var supplementde kullanıyorum.. bu hesapla 3 sene sonra türk işi coleman olurum

:)
alakaya bak
yeni başlayan kişilerde kas gelişimi çok hızlı olur 3 ayda 4 kg dan fazlada kas kütlesi alınabilir zaman geçtikte bu sayılar düşer

alakaya bak
yeni başlayan kişilerde kas gelişimi çok hızlı olur 3 ayda 4 kg dan fazlada kas kütlesi alınabilir zaman geçtikte bu sayılar düşer

tabi senin gibi şişen kasların arasına toplanan sıvıyı teraziye çıkınca kas kütlesi yaptık diye hesab edenler 3 ayda 10kg kas yapar

Back
Yukarı