• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aylık çalışma motivasyon arıyorum :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emre53

Üye
kol:36 cm
omuz: 1.17cm
gogus:100cm
bel.85
boy:1.67
kılo:71
3aylık bır çalışma göruşlerınızı beklıyorum. en fazla nereye ağırlık vermem lazım bide kollarımdakı kaslar yumurta gıbı yokmudur bunun ılacı :D yumurta gıbı benım ıstedıgım daha yaygın bır kas şeklı.

Eklentiler

• 30012012345.jpg
    30012012345.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 738
  • 30012012351.jpg
    30012012351.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 682
  • 30012012357.jpg
    30012012357.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 646
  • 16012012280.jpg
    16012012280.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 613
  • IMG-20111225-02107.jpg
    IMG-20111225-02107.jpg
    235,4 KB · Görüntüleme: 648
Bahadır yorumundan anlaşıldığı üzere ortada bir çekememezlik var, yani arkadaşa yakın bile değilsin buna eminim. Ayrıca kendisi hiçbir şekilde kendisini övmemiş, kendisine motivasyon arıyor. Amacın eğlence ise yeri burası değil.

göğüslerin bi garip geldi kötü gibi duruyor sönük sanki ama bicepslerin on numara devam güzel .)

Selam;

Sevgili Bahadır.1993,

Bireysel kontak kurup, kişisel cümle yazmak adetim değildir. Yalnız sizdeki bu alaycı tutuma bir anlam veremedim açıkçası. Öncelikle konuyu açan sevgili emre53'e medeni cesaretinden ötürü teşekkür ederim. Buna ilaveten sizi de teessüfle kınarım. Bu denli mesajlar atarak, hem başlık sahibine saygısızlık etmiş oluyorsunuz, hem de içeriğe hakaret etmiş oluyorsunuz. Burada insanlar hır, gür, kavga değil, bilgi alabileceği insanlar aramaktadır.

Lütfen yazdıklarımı kişisel olduğunu belirtmiş olduğum hâlde mesajımın, kişisel olarak algılamayınız.

D.N=Sevgili Emre53, daha yolun başındasınız, umarım ileriye dönük daha aktif ve katılımcı bir VG hayatınız olur.

Saygılarımla,

Fitness&Model , Bahadır Konuyu Açan Arkadaşla Alay Etmek İçin O Yorumu Yazmadığını Anlamanız Çok Mu Güç? Konuyu Açan Arkadaş Motivasyon Arıyorum Diyip Gülücük Bırakmış Bahadırda Şakasına Şakayla Karşılık Vermek İçin Bi Yorum Atmış Bunu Anlamakta neden Zorluk Çekiyorsunuz?

--------------
Emre53
Herkes Gibi Benmde Gözüme Bicepslerin Çarptı 3 Ay için Güzel Gelişim Tebrikler.

@Fitness&Model

Ben mesajımda alaycı bir tavır görmüyorum arkadaşı rencide edici bir tavırda takınmadım fakat sizin kibiriniz ve önyargılarınız beni '' teesüfle kınama ''hakkı veriyor ve bu benim için kabul edılcek bırsey degıl suandan itibaren muhattabın değilsiniz

Bence güzel bir gelişim olmuş.Kollar omuzlar karın yerinde ama göğüslerde fazlamı yağlanma olmuş? Sana tavsiyem ( tavsiyelere açıkmısın bilmiyorum ama) duruşunu düzeltmeye çalış eğer elindeyse dik bir duruşla daha sportif bir görünüme sahip olabilirsin.

Evet Göğüsler Bnmde Dikkatimi Çekti

bahadır1993
bu forumda genc kardes gibi kelimeler kullanılmaz.
ifbb pro cardını al hemen demek dalga gecmek degil motivasyon ise ha o zaman pardon bizim yıllarca salonlarda söyledigimiz kardeşim cok başarılısın devam et güzel gelişim gibi arkadas canlısı sözler yalanmış.
sevgili fitness&model konuya yaklaşımıınız ve tutumunuz acısındanda sizi ayrı tebrik etmek istiyorum.
herkese iyi sporlar...

bu spora 3 haftadır başlayan biri olarak diğer arkadaşlarımızda dediği gibi direk göğüslerindeki gariplik göze çarpıyor duruşlardan pek anlamam ama sanki biraz kambur durduğun için göğüslerin sarkık gibi durmuş 2.fotonda duruşun bunu kanıtlar gibi arkadaşlarında dediği gibi dik dur göğsünü kabart şöyle dostum başarılar diliyorum =)

kol:36 cm
omuz: 1.17cm
gogus:100cm
bel.85
boy:1.67
kılo:71
3aylık bır çalışma göruşlerınızı beklıyorum. en fazla nereye ağırlık vermem lazım bide kollarımdakı kaslar yumurta gıbı yokmudur bunun ılacı :D yumurta gıbı benım ıstedıgım daha yaygın bır kas şeklı.

evet dediğiniz gibi yağlanma var tavsiyenız nedır bunun için

Eklentiler

• 01022012372.jpg
    01022012372.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 440
  • 12012012265-001(01).jpg
    12012012265-001(01).jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 438
evet dediğiniz gibi yağlanma var tavsiyenız nedır bunun için

Öyle derin bir konuya giriyor ki bu soru keşke tek kelimelik bir cevabı olsa kafa_

Ama bizim seviyelerdeki sporcular için ilk adım un tuz şeker i kesmektir.Bayada büyük bir adımdır.Bununla başlayabilirsin.thums:Saygılar.

Back
Yukarı