ben bir şey göremedim sadece zayıflanılmış. kas namına bir şey göremedim. o yüzden sixpack falan bekleme.Baya iyi tebrik ederim bir 3 ay sonra six pack görücez heraldeUyguladığın beslenme programı nedir hocam ?
Hocam siz hiç o kiloda olupda motiveni çökmeden bu arkadaş gibi güzel bir şekilde zayıfladınız mı da böyle acımasız bir yorum yapıyorsunuz ? Gayet yağ yakılıp belirli bi kas kütlesi kazanılmış iyi bakın teşekkürlerben bir şey göremedim sadece zayıflanılmış. kas namına bir şey göremedim. o yüzden sixpack falan bekleme.
evet zayıfladım. hem de kas kütlesi yaparak zayıfladım.Hocam siz hiç o kiloda olupda motiveni çökmeden bu arkadaş gibi güzel bir şekilde zayıfladınız mı da böyle acımasız bir yorum yapıyorsunuz ? Gayet yağ yakılıp belirli bi kas kütlesi kazanılmış iyi bakın teşekkürler
Herkese hocam deme boşver . cahile laf anlatılmazHocam siz hiç o kiloda olupda motiveni çökmeden bu arkadaş gibi güzel bir şekilde zayıfladınız mı da böyle acımasız bir yorum yapıyorsunuz ? Gayet yağ yakılıp belirli bi kas kütlesi kazanılmış iyi bakın teşekkürler
hiç üzerime bile alınmıyorum o kadar önemsemiyorum seni. boş yere buradasın. sırf hava olsun diye testoyu basan birisin.Herkese hocam deme boşver . cahile laf anlatılmaz
hiç üzerime bile alınmıyorum o kadar önemsemiyorum seni. boş yere buradasın. sırf hava olsun diye testoyu basan birisin.
sabah 2 haşlanmış yumurta lor peyniri domates salatalıkBaya iyi tebrik ederim bir 3 ay sonra six pack görücez heraldeUyguladığın beslenme programı nedir hocam ?
kas kütlem artma oldu fakat hala yağ oranım yüksek olduğundan gözükmüyor olabilir fikrine saygı duyuyorum iyi günlerben bir şey göremedim sadece zayıflanılmış. kas namına bir şey göremedim. o yüzden sixpack falan bekleme.