3 Aylık Değişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vecihi

Üye
2. fotodan sonra 1 hafta tatil yaptım onun dışında hep çalıştım.90 kg'dan 69 kg'a geliş sürecim.Şu an da sporu da diyeti de bıraktım.
y2qXzL.jpg

İlgin için teşekkür ederim, belirli bir program uygulamıyordum 1 gün dinlendirip 1 gün çalışıyorum 3-4 hareket giriyorum genelde çoğu ağırlıklı.Bunların arasından seçip giriyordum,
Barbell Ab Rollout (favori)
Bottoms up
Jackknife sit-up (ağırlıkla)
Abdominal Machine
Knee Raise(ağırlıkla)
Roman Chair(ağırlıkla)
Seated Flat Bench Leg Pull in
Ayrıca stance kazandırmak için plank hareketleri ve izometrik egzersizler yaptım antrenman saatleri dışında

Biz beli eritemiyoruz adamlar neleri başarıyor helal olsun ustad.

Sporu biraktim demissin kilonu koruyabiliyor musun bari koruyorsan ne gibi seyler yapiosun

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorumlarınız için teşekkür ederim, foruma yabancı olduğum için yeterince açık bir konu olmamış herhalde başlığı düzenleme gibi bir seçenek de göremedim buraya yazıyım o halde;
Boy:174,
Kilo ilk fotoda 90, son fotoda 69
Belirli bir cardio antremanı uygulamadım interval giriyordum 40 dk kürek bisiklet ay yürüyüşü koşu bandı kafama göre değiştiriyordum, 3 aylık sürecin 1 ayında cardio yaptım(sonra çok fazla küçüldüğümü hissettim,psikolojik herhalde) onun dışında normal ağırlık antremanlarına devam haftada 6-7 gün antreman yapıyordum.
Sporu bıraktıktan sonra aç gibi saldırdım, 1 haftada 5 kilo aldım nasıl olduysa ama günlük 5000 kalori fazla almış olamam

Su tip paylasimlarla egonuzu tatmin ediyorsunuz fakat gerçekten bu sporu yapan insanlarin hakkina giriyorsunuz 3 ayda olacak bir değişim değil bu sonra insanlar herşeyi yapiyorum bende neden cikmiyor diye pes ediyor

Bende arkadasa katiliyorum,bu gelisim gercek olamaz. 69kilo bir insanin vucudu degil bu. Hem kilo vermissin hem vucut gelistirmissin.

Daha once bir spor gecmisin varsa altta var olanlari cikarmissin derim ama 1 haftada 4 kilo aldim aman foto istemeyin der gibi olmus.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı