3 aylık duzensız spor sonucu fotolarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4,ay bitti 1 aylık hacım çalışmam sonuc verdı. kullandıgım suplementlar C4 , whey protein, unıversal amıno asıt 2700 . gelecek ayda aynı sekılde sıkı çalışmaya dewam edıcegım...

Eklentiler

• 559561_2482485877514_999877224_n.jpg
    559561_2482485877514_999877224_n.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 399
bugun zorlandım fazlasıyla 10.aydan sonra kür yapmaya başlıyacagım

eski haline göre çok büyük bir değişim olmuş, tebrik ederim...
önceden psikolojik sorunlarım vardı demişsin
bence sen kür işine acele etme
en iyi ihtimal 1 sene ertele

bodynin psikolojiye olumlu etkisi çok çok fazla
body ile sorunlardan uzaklaştıkça en hızlı yöntemle gelişip sorunlardan jet hızı ile uzaklaşacağını düşünüyor olabilirsin (kendin böyle düşünmesen de bilinçaltında böyle bir fikir olabilir)

kür tamamlandıktan sonra ilacı kesince psikolojik sorunu olmayan insanların bile psikolojisi bozuluyomuş
senin geçmişte bu tip bir sorunun olmuş zaten bence bu psikoloji işini iyice araştır derim ve mümkün mertebe ertele iyice

Son düzenleme:
eski haline göre çok büyük bir değişim olmuş, tebrik ederim...
önceden psikolojik sorunlarım vardı demişsin
bence sen kür işine acele etme
en iyi ihtimal 1 sene ertele

bodynin psikolojiye olumlu etkisi çok çok fazla
body ile sorunlardan uzaklaştıkça en hızlı yöntemle gelişip sorunlardan jet hızı ile uzaklaşacağını düşünüyor olabilirsin (kendin böyle düşünmesen de bilinçaltında böyle bir fikir olabilir)

kür tamamlandıktan sonra ilacı kesince psikolojik sorunu olmayan insanların bile psikolojisi bozuluyomuş
senin geçmişte bu tip bir sorunun olmuş zaten bence bu psikoloji işini iyice araştır derim ve mümkün mertebe ertele iyice

body yaptgm zaman butun sorunlarımdan uzaklasıoyurm saglıklı dusunebılıp hayatta ve gunluk işlerde daha saglıklı ,hızlı kararlar alabılıyorum. pişmanlıklarımdan kurtuluyorum. kürü bıraktıgım zaman vucudum sönucekmi o yuzdenmı ertelememı ıstıyorsunuz. 5. aya gırıcegım.. ve hayatımdakı hersey spora yapmakla bırlıkte duzene oturdu. alkolik olucagıma body yapıyorum bu benı cok mutlu edıyor. yada dövus sporları yada basketbol bu sporlarda rekabet var ve evde oturup en azından boş boş pc basında zamaan gecırmek, yada ot gıbı yasayıp evden işe işten eve gıtmek ıstemıyorum. Spor benım yasam stilim oldu bu durumdan memnunum. kür yapmadıgım için hiç bilmiyorum sizce kürü bıraktıgımda vucudumda kas kaybı yada sönme olucakmı bu yuzdenmı böle psikolojın bozulmasın daha fazla dıosunuz bunu merak ettım. saygılar...

body yaptgm zaman butun sorunlarımdan uzaklasıoyurm saglıklı dusunebılıp hayatta ve gunluk işlerde daha saglıklı ,hızlı kararlar alabılıyorum. pişmanlıklarımdan kurtuluyorum. kürü bıraktıgım zaman vucudum sönucekmi o yuzdenmı ertelememı ıstıyorsunuz. 5. aya gırıcegım.. ve hayatımdakı hersey spora yapmakla bırlıkte duzene oturdu. alkolik olucagıma body yapıyorum bu benı cok mutlu edıyor. yada dövus sporları yada basketbol bu sporlarda rekabet var ve evde oturup en azından boş boş pc basında zamaan gecırmek, yada ot gıbı yasayıp evden işe işten eve gıtmek ıstemıyorum. Spor benım yasam stilim oldu bu durumdan memnunum. kür yapmadıgım için hiç bilmiyorum sizce kürü bıraktıgımda vucudumda kas kaybı yada sönme olucakmı bu yuzdenmı böle psikolojın bozulmasın daha fazla dıosunuz bunu merak ettım. saygılar...
selam arkadaşım ben de balıkesirde yaşıyorum sen hangi spor salonuna gidiyorsun merakettim de :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı