• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aylik çalişma yaş:17

3 aylik evde dambilla çaliştim.
Boy 180 kilo 68 yaş 17

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    261,2 KB · Görüntüleme: 1.228
  • 2.jpg
    2.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 1.329
  • 3.jpg
    3.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 1.947
  • 4.jpg
    4.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 1.476
  • 5.jpg
    5.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 1.126
Güzel vücut ama yorum için daha erken. İyi beslenip dikkatli çalışmaya devam.

Yeterli mi Değil mi ona sen karar vericeksin :) Nasıl bi vücut istediğine bağlı.

dambıl dışında yaptığın sporlar varmı ?
Ve karın olarak hangi hareketleri yapıyorsun ?
ama güzel vücut 3 aya göre :D güzel iş çıkarmışsın

İyi kötü her türlü yoruma açığım... Hanqi bölgelerime daha çok çalışmalıyım, eksik kalan yerlerim varmı? Yardım ederseniz sevinirm... Şimdiden tşkr =)

3 aylık ev çalışması için gayet iyi bide söylemeden geçemeyeceğim bişey daha var bicepsin yapısıda görünüm olarak güzel yani bicepsin şekli genetiğe bağlı olarak herkesde farklıdır çalışmayla sadece zirveleme vs yapılabilir ama dediğim gibi genetiğe bağlı..

Kütle kazandıkça daha güzel duracaktır tebrikler..

3 aylık ev çalışması için gayet iyi bide söylemeden geçemeyeceğim bişey daha var bicepsin yapısıda görünüm olarak güzel yani bicepsin şekli genetiğe bağlı olarak herkesde farklıdır çalışmayla sadece zirveleme vs yapılabilir ama dediğim gibi genetiğe bağlı..

Kütle kazandıkça daha güzel duracaktır tebrikler..

Benim de dikkatimi çekti biceps genetiği güzel, ama biraz hacim istiyor kaslar.

Gerçekten güzel bir vücüt olmuş karışamam nasıl bir vücüt istedigini bilemicem ama biraz hacim gerekiyor,ayrıca barfiks işini evde nasıl yapıyorsunuz kapı aparatı ile falanmı ben korkuyorum çıkıcak diye ondan :)

Gerçekten güzel bir vücüt olmuş karışamam nasıl bir vücüt istedigini bilemicem ama biraz hacim gerekiyor,ayrıca barfiks işini evde nasıl yapıyorsunuz kapı aparatı ile falanmı ben korkuyorum çıkıcak diye ondan :)

Ağırlığı kapıya yüklemiyor tam olarak, bende ilk başlarda korkmuştum baya bi araştırdım... Ama şuan bi sıkıntım yok, eğer kapına güveniyorsan tavsiye ederim ama yok kapı saqlam deqilse düşüp kafayı gözü yararsın dikkatli olmak gerek :D

Tebrik Ederim Özellikle Evde Çalışarak Çok İyi Bir Vücut Çıkarmışsın :)

Klavyenizin g ve ğ harfleri galiba çalışmıyor. :)

Kollar güzel fakat bb komplike bir spor olduğunu düşünürsek yolunuz uzun.. Göğüs, mide hatta bacaklar önemli..

Back
Yukarı