HamzaYüksel
Üye
Vücudun iyiymiş devamını bekleriz 

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
3 aylik evde dambilla çaliştim.
Boy 180 kilo 68 yaş 17
kardes tebrik ederim.
iyi calismisin.
banada yardim edermisin lütfen bende 19 olacam yakinda , ve artik kas yapmak istiyorum senin gibi. hep tebelligime verdim yapamamistim ama artik yapicam
sen tam olarak nelerle calistin , neler yaptin ?? dambilla kac kilo ile yaptin detayli anlatirmisin cok sevinirim. neler yemek gerekiyor , ben etciyim hergün et yiyorumiyimi kötümü ? sabahlari ögle aksam ne yesem ?
haftada kac gün , günde kac saat calistin?
bende evde calismak istiyorum ne aletler lazim resimli gösterirmisin alicam hepsini. bizim bodrum büyük orda caliscam...
yas 18 ama az kaldi 19 oluyom.
boy: 1.84
kilo: eskiden 116 kiloydum cok calistim ettim 80 oldum simdi 1 senedir kilomu koruyorum. yani 80 kiloyum.
zayifladim , sira simdi kas yapmakta kaldi
kardesim yardim edersen cok sevinirim mesajini bekliyorum detayli yazarsin insAllah.
kib.
arkadaşlar azim sabır çok önemli ama en önemlisi bilinçli çalışmaktır. body çok ince ayrıntılara dayalı bi spor,, hareketleri tam dogru yapmadıgımız sürece istedigimiz kadar çalışsakta hayal kırıklıgına ugrayabiliriz.
bodye yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem bicepse çok zaman ayıranlar oluyor bu çok yanlış.
yeni başlamış arkadaşlar öncelikle büyük kas gruplarını geliştirmeye baksınlar. büyük kas gruplarını çalıştırdıgınızda biceps ve arka kollarda etkilenir. nekadar iyi sırt omuz gibi büyük kas gruplarına sahip olursak biceps çalışmalarında okadar iyi verim alırız.