Ben minder güreşi yapıyordum yazın ara verdiğim için fitneese başladım hocamız suan çağırıyor güreşe bende fitneese bırakmak istemiyorum şöyle bir yol izlesem sizce nasıl olur
Pazartesi-Göğüs-pazu
Salı - Dinlenme
Çarşamba-Sırt-arkakol
Perşembe-Güreş ( koşu esneme teknik vs )
Cuma-dinlenme
Cumartesi-Omuz Bacak
Pazar- Dinlenme
Olabildiğince dinlenme koydum sizce program nasıl nasıl bir değişiklik yaparsam daha iyi olur .Herkeze teşekkürler
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:52 ----------
Güreşi Perşembe ve cuma arasında kaldım birisinde perşembe dinlencem cuma yapıcam dinlenmeden cumartesi salona gidicem yada perşembe gidip cuma dinlenicem cumartesi salona gidicem hangisi daha mantıklı.
Pazartesi-Göğüs-pazu
Salı - Dinlenme
Çarşamba-Sırt-arkakol
Perşembe-Güreş ( koşu esneme teknik vs )
Cuma-dinlenme
Cumartesi-Omuz Bacak
Pazar- Dinlenme
Olabildiğince dinlenme koydum sizce program nasıl nasıl bir değişiklik yaparsam daha iyi olur .Herkeze teşekkürler
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:52 ----------
Güreşi Perşembe ve cuma arasında kaldım birisinde perşembe dinlencem cuma yapıcam dinlenmeden cumartesi salona gidicem yada perşembe gidip cuma dinlenicem cumartesi salona gidicem hangisi daha mantıklı.