merhaba herkese ben bu spora başlıyalı 3 hafta oluyor beslenme ve antremanlarım sizce iyimi dogru yoldamıyım ?
sabah 3 dilim kepekli ekmek, 3 kaşık bal, 50 gram lor, 1 yumurta beyazı
ara öğün 100 gr yogurt
öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa kafa_
ara öğün 50 gr lor
akşam annem ne yaptıysa o
antraman sonrası 250 ml süt içine 50 gr yulaf ve 50 gr lor
pazartesi : gögüş- arka kol- karın
salı : omuz- ön kol
çarşamba : karın
perşembe : sırt
cuma : bacak -karın
cumartesi pazar off ( bu 2 günün birnde kardio yapmalımıyım ?)
kilo :64
boy 1.76
birde ben bi yandan calışıp bi yandan bu sporla ugraşıyorum sabah 6.30 da kalkıp kahvaltı yapıp işe gidiyorum mesaiyle 22.00 da evde oluyorum 1 saat antraman yapıp yiyeceklerimi alıp yatıyorum bu vucut geliştirmemi engeller mi ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:14 ----------
bir de ben evde yapıyorum vg yi
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:21 ----------
yardım edecek yok mu arkadaşlar ?
sabah 3 dilim kepekli ekmek, 3 kaşık bal, 50 gram lor, 1 yumurta beyazı
ara öğün 100 gr yogurt
öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa kafa_
ara öğün 50 gr lor
akşam annem ne yaptıysa o
antraman sonrası 250 ml süt içine 50 gr yulaf ve 50 gr lor
pazartesi : gögüş- arka kol- karın
salı : omuz- ön kol
çarşamba : karın
perşembe : sırt
cuma : bacak -karın
cumartesi pazar off ( bu 2 günün birnde kardio yapmalımıyım ?)
kilo :64
boy 1.76
birde ben bi yandan calışıp bi yandan bu sporla ugraşıyorum sabah 6.30 da kalkıp kahvaltı yapıp işe gidiyorum mesaiyle 22.00 da evde oluyorum 1 saat antraman yapıp yiyeceklerimi alıp yatıyorum bu vucut geliştirmemi engeller mi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:14 ----------
bir de ben evde yapıyorum vg yi
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:21 ----------
yardım edecek yok mu arkadaşlar ?