3. haftam bi bakar mısınız ?

merhaba herkese ben bu spora başlıyalı 3 hafta oluyor beslenme ve antremanlarım sizce iyimi dogru yoldamıyım ?

sabah 3 dilim kepekli ekmek, 3 kaşık bal, 50 gram lor, 1 yumurta beyazı
ara öğün 100 gr yogurt
öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa kafa_
ara öğün 50 gr lor
akşam annem ne yaptıysa o
antraman sonrası 250 ml süt içine 50 gr yulaf ve 50 gr lor

pazartesi : gögüş- arka kol- karın
salı : omuz- ön kol
çarşamba : karın
perşembe : sırt
cuma : bacak -karın
cumartesi pazar off ( bu 2 günün birnde kardio yapmalımıyım ?)

kilo :64
boy 1.76

birde ben bi yandan calışıp bi yandan bu sporla ugraşıyorum sabah 6.30 da kalkıp kahvaltı yapıp işe gidiyorum mesaiyle 22.00 da evde oluyorum 1 saat antraman yapıp yiyeceklerimi alıp yatıyorum bu vucut geliştirmemi engeller mi ? :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:14 ----------

bir de ben evde yapıyorum vg yi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:21 ----------

yardım edecek yok mu arkadaşlar ?:(

http://i93.photobucket.com/albums/l52/flexor1/Adsz.jpg

göğüs hareketlerinde 2. etki alanı trcepstir fakat 2. yapılacak antremanbicepstir

triceps göğüsün %20 kadar çalışırken biceps dinlenik ve esnemiş olarak antremana hazırdır.
triceps sürekli kasıldığından çıkarılacak antremanda kısa sürede doyuma ulaşması (erken form) bizim için iyi değildir. (işlenmeden bitirilen bölge)

ben şöyle sorayım yorgun olan yada yorulmuş olan kasımı çalıştırırdınız yoksa dinlenmiş esnemiş olan kasımı ?
FleXoR alıntı.

Göğüsle biceps çalışın
ertesi gün dinlenme günü olsun çarşamba omuz triceps çalışın
arka arkaya çalışmayın göğüste omuzda etkilendiği için dinlenmeden ertesi gün gene omuz çalışmak fazla yormuş olur

beslenmeyi beyenmedim sabah yumurta sayısını artırın ve tam tüketin proteinin yarısı sarısında ve başka başka faydaları var.

antremandan sonra proteinli bir besin alın lorla sütle olmaz tavuk hındı kırmızı et balık bu tur şeyler yıyın ne çıakrsa şansıma diye beslenmeyın annenize rica edin size göre yemek yapsınlar veya kendiniz yapın

ara öğünlerdede meyve sebze kuryemiş yiyin bunlarında faydasını alın.

cok teşekkür ederim bilgi için antremanımı değiştireceğimthums: besinlerle ilgili durumumuz iyi olmadığından tavuk hindi vs. almam biraz zor ara olur ama hergun olmaz:( sağolun tekar

Back
Yukarı