Başlangıç günü:30.07.2012
Kilo:105 kg
Boy:185 cm
Hedef:80 kg
1-2 gündür yağ yakımını araştırıyorum.Forumdaki diğer üyelerin diyetlerine,makalelere bakarak kendime göre bir beslenme programı oluşturdum.
Kakvaltı
2 yumurta(1 tam),50 gr lor peyniri,50 gr yulaf ezmesi(yağsız süt ile beraber)
Ara öğün
1 adet meyve,şekersiz kahve
Antreman
yaklaşık 30-40 dk cardio ve ağırlık çalışmaları
Öğle yemeği
160gr ton balığı(light) veya 200gr tavuk veya hindi (haşlanmış,ızgara ya da buğlama),bir tabak bulgur pilavı ya da esmer makarna
Ara öğün
1 adet meyve
Akşam yemeği
Salata(1 kaşık zeytinyağı ile)o,gün öğle yemeğindeki seçeneklerden ne yediysem farklısı yani ton balığı yediysem tavuk gibi
Yatmadan 1-2 saat önce
1 adet meyve
Su konusunda günde en az 2 litre su tüketiyorum ayrıca 1 adet maden suyu içiyorum.
Antreman konusunda her gün spor salonuna gidip 30-40dk cardiomu yapıyorum.Ayrıca hergün üst ve alt vücut olmak üzere ağırlık çalışmasını yapıyorum.
Evet programım bu şekilde tavsiyelerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Kilo:105 kg
Boy:185 cm
Hedef:80 kg
1-2 gündür yağ yakımını araştırıyorum.Forumdaki diğer üyelerin diyetlerine,makalelere bakarak kendime göre bir beslenme programı oluşturdum.
Kakvaltı
2 yumurta(1 tam),50 gr lor peyniri,50 gr yulaf ezmesi(yağsız süt ile beraber)
Ara öğün
1 adet meyve,şekersiz kahve
Antreman
yaklaşık 30-40 dk cardio ve ağırlık çalışmaları
Öğle yemeği
160gr ton balığı(light) veya 200gr tavuk veya hindi (haşlanmış,ızgara ya da buğlama),bir tabak bulgur pilavı ya da esmer makarna
Ara öğün
1 adet meyve
Akşam yemeği
Salata(1 kaşık zeytinyağı ile)o,gün öğle yemeğindeki seçeneklerden ne yediysem farklısı yani ton balığı yediysem tavuk gibi
Yatmadan 1-2 saat önce
1 adet meyve
Su konusunda günde en az 2 litre su tüketiyorum ayrıca 1 adet maden suyu içiyorum.
Antreman konusunda her gün spor salonuna gidip 30-40dk cardiomu yapıyorum.Ayrıca hergün üst ve alt vücut olmak üzere ağırlık çalışmasını yapıyorum.
Evet programım bu şekilde tavsiyelerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.