30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bence bunun yaş ile alakası pek yok yani hedef ile alakali daha çok eğer sağlıklı bir kişi iseniz kendinizi iyi hissettiğiniz sınıra kadar yapabilirsiniz

Haftanın 4 yada 5 günü yapıyorum özellikle dikkat ettim kas ağrılarım önceden pek yoktu ama şimdi her spordan sonra oluyor acaba yaşla alakalımı fazla mı yapıyorum diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haftanın 4 yada 5 günü yapıyorum özellikle dikkat ettim kas ağrılarım önceden pek yoktu ama şimdi her spordan sonra oluyor acaba yaşla alakalımı fazla mı yapıyorum diye düşünüyorum

Yeterince dinlenemiyor olabilirsin yada aynı kas grubunu dinlendirmeden antreman yapıyor da olabilirsiniz yada hakikaten sana ağır geliyor da olabilir yani bunu deneme yanılma ile bakmak lazım

Yeterince dinlenemiyor olabilirsin yada aynı kas grubunu dinlendirmeden antreman yapıyor da olabilirsiniz yada hakikaten sana ağır geliyor da olabilir yani bunu deneme yanılma ile bakmak lazım

Haftanın 5 günü işte özellikle bacak ve göğüs gününden sonra fazla ağrı oluyor hocalara sorduğum da normal diyorlar bakalım nereye kadar devam edecek

IMG_4561.JPG

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ihtiyarlar iyi aksamlar,
Motorla sag omuzumun uzerine dustum 5 ay oldu,idman yapamiyorum gecmedi bi turlu.size bakiyorum arada imreniyorum.
41c76f059fe956cf4aba2a43386c75a2.jpg

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ihtiyarlar iyi aksamlar,
Motorla sag omuzumun uzerine dustum 5 ay oldu,idman yapamiyorum gecmedi bi turlu.size bakiyorum arada imreniyorum.
41c76f059fe956cf4aba2a43386c75a2.jpg

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun çok
Umarim ciddi bişi değildir duzelecek şeylerdir .mübarek omuz da bir çok bölgede çalışıyor hakketen antreman yapamazsın pek

gerçek fitnisçılar aslında 30 undan sonra başlıyanlardır . bakıyorumda 17 yaşındaki çocuk 6 aylık gelişimim diye foto paylaşmış. olum zaten yaşın gereği karın kasların var ne yesende yağa dönüşmez 2 gelişim evresindesin zaten . 10 kiloluk ağırlık kaldırsan bile her yerin şekil alır doğal süreci bu zaten. önemli olan 30 ndan sonra , hayatın tüm yüküyle birlikte oturmuş göbeğinle antreman yapıp vüscudunu şekle koyup 6 aylık gelişimini paylaşmak hadi yapında görelim:)

Back
Yukarı