30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

İnanırmısınız +35 bir kadayıf olarak neredeyse 439 sayfayı tek tek vakit buldukça roman gibi okudum...Yaklaşık 15 gün sürdü :)
Finali mutsuz sonla bitmiş ne yazikki...Nereye kayboldu bu kadar insanlar ?

Özellikle bu konunun lokomotifi "barış kaptan"'ın son halini inanılmaz merak ediyorum...Kaç defa antreman yemek sistemi değiştirdi konu içerisinde ben sayamadım ama son zamanlardaki resimleriyle başarıya ulaşmış gozukuyordu....

Neredesiniz millet hadi şu konuyu canlandıralım :)
özetini anlatırmısınız hocam :D

5 sene aradan sonra geri döndüm - belimi 3 ayda 105den 85 e indirdim - buradayız
ama artık 40+ olduk :(

Hala salona gidiyormusunuz beyler ?

Bende gidiyorum ama tırsmıyor değilim...Normalde 4 gün gidiyordum ama bu ay itibari ile en azından evde yapılabilecek kol ve omuz antremanlarını evde yapıyorum... Göğüs ve sırt için haftada 2 gün salona gidiyorum...

Ben de evden salona geçtim bu sene. Bir arkadaş ile beraber yapıyoruz idmanları. Hem salon, hem de partner olunca idmanlar daha düzenli oluyor.

Bu süreçte salonların kapanmama ihtimali yok bence...

1 Aralık da vaka sayıları düşmezse (ki düşeceğe benzemiyor) bilim kurulu tekrar toplanıp daha sıkı önlemler açıklayacakmış...Bu önlemlerde ilk madde spor salonlarının kapanması olur bana kalırsa...

O yüzden ben let go dan şimdiden araştırmalara başlayıp ayarlanabilir sehpa ve ayarlanabilir dumbell aldım...Macfit üyeligini de ay sonu itibari ile 2 ay dondaracağım...

Salonlar kapandıgı an fiyatlar 2 katına çıkar önleminizi alın derim.

Bu süreçte salonların kapanmama ihtimali yok bence...

1 Aralık da vaka sayıları düşmezse (ki düşeceğe benzemiyor) bilim kurulu tekrar toplanıp daha sıkı önlemler açıklayacakmış...Bu önlemlerde ilk madde spor salonlarının kapanması olur bana kalırsa...

O yüzden ben let go dan şimdiden araştırmalara başlayıp ayarlanabilir sehpa ve ayarlanabilir dumbell aldım...Macfit üyeligini de ay sonu itibari ile 2 ay dondaracağım...

Salonlar kapandıgı an fiyatlar 2 katına çıkar önleminizi alın derim.
ya kapanmasın aga off ya ben powerlifting yapıyorum evde nasıl çalışıcam dumbell da yok dumbell sız hiç bi bok çalışılmıyoki sadece vucut ağırlığıyla bölgesel hareketler nerden bulurum[DOUBLEPOST=1605873677][/DOUBLEPOST]
ya kapanmasın aga off ya ben powerlifting yapıyorum evde nasıl çalışıcam dumbell da yok dumbell sız hiç bi bok çalışılmıyoki sadece vucut ağırlığıyla bölgesel hareketler nerden bulurum
bizim bodrumda dumbell varda kimin bilmiyom alsammı acaba

Son düzenleme:
mnbhxX

mnbhxX.jpg
[/url]
700 liraya çözdüm işi bakalım evde devam :)

Hocam toplam plaka ağırlıgı şu an için 20 kg...

Bana yetiyor başlangıç-orta seviyede oldugum için...Örn; Göğüs dumbell press de daha yeni 14 kg ya cıkmıstım...

İkinci el aldıgım için fiyat guzel gerçekten...

Sıfırı su anda sehpa : 550 tl ayarlanabılır dumbellar da 350 tl gibi...Tabi salonlar kapandıgı anda biraz daha koyarlar üstüne...

Son düzenleme:
Hocam toplam plaka ağırlıgı şu an için 20 kg...

Bana yetiyor başlangıç-orta seviyede oldugum için...Örn; Göğüs dumbell press de daha yeni 14 kg ya cıkmıstım...

İkinci el aldıgım için fiyat guzel gerçekten...

Sıfırı su anda sehpa : 550 tl ayarlanabılır dumbellar da 350 tl gibi...Tabi salonlar kapandıgı anda biraz daha koyarlar üstüne...
sırf karantina var diye fiyatları uçurmuşlar 45 kg halter seti 90 tl di 200 tl yapmışlar

2004 yılında bu forumun 50. üyesiydim (yanlış hatırlamıyorsam) o zamanlar forumdaki hepimiz çoluk çocuktuk. Şimdi bu başlığa bakınca mazı geldi aklıma ben de 36 oldum bu arada herkese kolay gelsin

Decathlondan 25 kg direnç bandı almıştım dün geldi...Beklediğimden sağlam...Bu sabah omuz antremanım sonrası kapı başına asarak 4 set "triceps pushdown" yaptım...Salondakınden herhangi bir farkı olmadı hareketin herkese tavsiye ederim bu bantları...

Yarın da sırt için kullanacam bakalım ağır tv ünitesine sabitleyip cable row ve tekrar kapı başına asarak lat pulldown yapmayı dusunuyorum :)

Örnek aldığım video için ;

bizim komşu eskiden delta 6010 ağırlık sehpası almış bildiğin bench press sehpası ama küçük internette arattırısanız görürsünüz ben buna bi barla ağırlık almak istiyorum full bench press yaparım sırt omuz falan da çalışırım nasıl ucuza kapatabilirim bana düz barla ağırlık lazım ama ağırlığın çok olması lazım yardım edebilirmisiniz

Back
Yukarı