30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Son durum icler acisi:)
Antreman isteksizligi ve motivasyon eksikligini bir türlü asamadim,bende uzerinde durmadan ara verdim 3 haftada ilk hafta 2 ikinci hafta tr de tatildeydim sadece 1 gecen haftada 1 antremanla gecistirdim.Cok da iyi oldu su anda müthis bir sekilde salonu,agirliklari ve o hazzi özlemis durumdayim pazartesiden itibaren normal antreman düzenime tekrardan baslicam,fakat bukadar aradan sonra baslamasi cok kötü oluyor,o agrilar gecene Kadar mahvolacagim kesin,ve malesef 3 hafta bu yasta epeybir süre ve baslarken yine yavastan ve hafiften baslamam gerekiyor,ama cokda takmiyorum.
mart ayindan itibaren oglumda basliyor(Yas 23) oda iyi olucak birbirimize Motive olur:)

benimde hayallerimden biri oglumla bu sporu yapmak, eger bu sporu istemezse bile onun istedigi bir sporu beraner yapmak yani onun benle zevk alacagi bir fitlikde olmak.

arkadaslar birde sizce bizim yas grubumuz icin vitamin destegi sartmi. yani disaridan bu aciyi kapatmamiz gerekirmi?
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benimde hayallerimden biri oglumla bu sporu yapmak, eger bu sporu istemezse bile onun istedigi bir sporu beraner yapmak yani onun benle zevk alacagi bir fitlikde olmak.

arkadaslar birde sizce bizim yas grubumuz icin vitamin destegi sartmi. yani disaridan bu aciyi kapatmamiz gerekirmi?
Ben kullanmiyorum. Daha dogrusu unutuyorum. Balik yagi almistim duzensiz kullaniyorum. Ancak arjinin tavsiye ederim. Oldukca faydali. Antrenmandan yarim saat once ve yatmadan once

ff99f4ce604a0f7db97b649f42f76586.jpg
Sayin @Bekci . Yazdiginiz yorumlarin ve yag yakim gunlugunuzun siki takipcisiyim. Yorumlarinizi ve basliklarinizin devamini bekliyoruz.[DOUBLEPOST=1423949977][/DOUBLEPOST]
Lor benim bogazimdan gecmiyor acikcasi. Yutamiyorum takiliyor. Yogurt iyi bir cozum olabilir tabi ama sutten bir farki var mi ki yaglandirma acisindan. Sonucta ikisi de karbonhidrat iceriyor
Valla ben zaten yaglanmiyorum.bi kutu sutle kazein kullandim,o donem yag oranim biraz yikseldi.bu benim bulk halim
Sayin @Bekci . Yazdiginiz yorumlarin ve yag yakim gunlugunuzun siki takipcisiyim. Yorumlarinizi ve basliklarinizin devamini bekliyoruz.[DOUBLEPOST=1423949977][/DOUBLEPOST]
Lor benim bogazimdan gecmiyor acikcasi. Yutamiyorum takiliyor. Yogurt iyi bir cozum olabilir tabi ama sutten bir farki var mi ki yaglandirma acisindan. Sonucta ikisi de karbonhidrat iceriyor

Ali bey form durumunuz gayet iyi. Bulkta bile kurusunuz. Valla tebrikler. Bunyeye gore degisiyor demek ki. Gece yatmadan once ictigim yarim yagli sutun beni yaglandirdiğini dusunuyorum.[DOUBLEPOST=1423991884][/DOUBLEPOST]Yogurt lor karisimini deneyecegim yatmadan once.

Yag orani dusurmek icin bir donem intervial kardio,jump squad,barfix,sinav turevlerini superset yapmistim 2 ayda xok farkediyor.hic durmadan 20 dk antrenman oncesi yada off gununde streetworkout seklinde cok faydasi oluyor.tavsiye edebilirim

Ali bey form durumunuz gayet iyi. Bulkta bile kurusunuz. Valla tebrikler. Bunyeye gore degisiyor demek ki. Gece yatmadan once ictigim yarim yagli sutun beni yaglandirdiğini dusunuyorum.[DOUBLEPOST=1423991884][/DOUBLEPOST]Yogurt lor karisimini deneyecegim yatmadan once.
Hocam gercekten cok farkediyor bu spor kisiden kisiye.herkesin deneme yanilmayla kendi programini bulmasi gerekiyor.kilo alamayinca spliti biraktim,full body yaptim 2ay bi gun off bi gun calisma 4 set 6 tekrar max agirlikla daha faydali geldi.simdiki programim bitince fullbodye donecem 3 set e dusurecem hareketleri gene kilo alamzsam kaderime razi gelecm vuxut gelistirme degil fitness a yakinim.[emoji3]

Baris bey antreymanmi var bugun :) kolay gelsin size , bugun keyif gunum modellerimi ucurmaya gidicem birazdan :) :) bi resimde ben atarim :p

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Oo Mesut bey ne guzel bi hobi. Kizinizla beraber gideceksiniz heralde. Benim kizim da odev yapiyor su anda soru sormakla mesgul :) hayati renklendirmek lazim. Valla biz bu hayattan keyif aliyoruz.

Hocam bide grecka diye bisi var,glisemik indexi cok dusuk %5 losin iceriyor.karbonhidrati ondan alirsaniz yag yakimi icin cok faydali oluyor.

Hocam gercekten cok farkediyor bu spor kisiden kisiye.herkesin deneme yanilmayla kendi programini bulmasi gerekiyor.kilo alamayinca spliti biraktim,full body yaptim 2ay bi gun off bi gun calisma 4 set 6 tekrar max agirlikla daha faydali geldi.simdiki programim bitince fullbodye donecem 3 set e dusurecem hareketleri gene kilo alamzsam kaderime razi gelecm vuxut gelistirme degil fitness a yakinim.[emoji3]
Evet gercekten de oyle. Kisiden kisiye cok farkediyor. Ama bazi seyler ortak vucutlarimizda. Burada da tecrubelilerden o o ortak noktalari yakalamaya calisiyoruz zaten. Vakit sikintimiz yok nasilsa. Herseye acigiz. Kardiyo interval aklimda zaten eliptik bisikletimle mart ayindan itibaren baslayacagim. Ama antrenman gunlerinde spor oncesi 20 30 dk. Filan yapamam sanirim. Agir calismaya enerjim kalmaz. Of gunlerde yapacagim sanirim. Ya da sabah kalkar kalkmaz[DOUBLEPOST=1423993215][/DOUBLEPOST]
Hocam bide grecka diye bisi var,glisemik indexi cok dusuk %5 losin iceriyor.karbonhidrati ondan alirsaniz yag yakimi icin cok faydali oluyor.
Grecka. Hemen arastiriyorum. Yatmadan oncesi icin konusuyoruz degil mi[DOUBLEPOST=1423993342][/DOUBLEPOST]Karabugday. Rusya civari tuketiliyormus. Nereden bulabiliriz. Ve ne zamanlar kullanacagiz

ali bey gayet guzel oturmus vucudunuz var ben sizin daha yagli halinizim bende bi ara resim aticam.

Antrenmani olanlara kolay gelsin sicak resimleri bekliyoruz:) benim bugun offff gunummm oglanla ilgileniyorumm :)

Ya buarada hormon testine nerde bakdircaz arkadaslar?

karabugdayi ben ankarada cepgroos diye bir markwet var ordan almisdim birde bakliyat urunleri satan bir dukkan almisdim. salatasini yaparsaniz zeytinyagli guzel oluyor piyaz gibi yani.

Back
Yukarı