300 SPARTALI !!!!!

kliwaj dedi:
sarc4stic dedi:
358.jpg

THIS IS ÇANKAYA!

:badgrin: :badgrin:

sarc, bunun büyük olani varsa yollarmisin rica etsem ?

koptum :lol: :lol: :lol:

Malesef boyutu bu, Hürriyet'in ilk sayfasından scan ettim.

beyler nolursa olsun tek taraflı savaş sahneleri hep spartalılar öldürüor..Yunanlıların yüceltildiği bir film.O bütçeye çok çok daha gsl br film çekilebilirdi

diez dedi:
buarada leonidas'ı (kral) Soner Olgun'a (müzisyen) benzeterek izlemekten kendimi alıkoyamadım..belkide konsantrasyonumu bu bilindiklik kırdı..
işte Soner Olgun
bukadar olur yani..
http://www.sonerolgun.com/new/html/galeri11_8.html

önceki msjımda bahsetmiştim..ben hala hayret ediyorum bu benzerliğe..yoksa bana mı öyle gelmişti..??

Ben hiç beğenmedim... hayal kırıklığı yaşadım.. neyse ki internetten indirmiştim, boşa sinemaya para vermedim :)

Tolgaa dedi:
Ben hiç beğenmedim... hayal kırıklığı yaşadım.. neyse ki internetten indirmiştim, boşa sinemaya para vermedim :)

görüntü kadar seslerde önemli filmde .Burada yorum yapanların çoğu filmi sinemada izleyenler.Sende sinemada izleseydin yorumun farkl olabilirdi bence

Bende sinemada izlemedim dvd de izledim, beklediğimi kadar yokmuş ama kötü olduğunu söyleyemem izlenilesi bir film, ortaçağ filimlerine bayılırım şahsen :) .

CENTAUR dedi:
Bende sinemada izlemedim dvd de izledim, beklediğimi kadar yokmuş ama kötü olduğunu söyleyemem izlenilesi bir film, ortaçağ filimlerine bayılırım şahsen :) .

"Ortaçağ" biraz modern kaçtı sanki ;)

sarc4stic dedi:
CENTAUR dedi:

"Ortaçağ" biraz modern kaçtı sanki ;)

Hakkaten öylemi oldu acaba :)

O zaman eski çağ (archaic age) veya heroic age tarzı filimlere bayılırım diyeyim bari.
Bizde age of mytholojy oynadık canım ;) .

Back
Yukarı