Batıni
Üye
Galiba sorumun cevabı benim için evet.Kilo ile uğraşmak çok zor.Vicdan azabı ile yemek yemek,üzerine olmayan kıyafetler,beğendiğin paraya kıyıp aldığın kıyafetlerin üzerinde istediğin gibi durmaması,kendini bilmez insanların yorumları bu liste uzadıkça uzar.Benim ailem bildiğin Türk ailesi ,liseye kadar kilolu olmak veya zayıf olmayı Yemekle hiç bağdaştırmadın.Allah onu öyle yaratmış beni de böyle diye düşünürdüm.Annem her zaman az yediğimi söylerdi.Mesela evde gözleme mi yapılmış 2-3 tane yemeliydim .Bir taneyle insan mı doyarmış derdi Anacım.Lisenin son sınıflarına doğru dur ben bir diyet yapıyım dedim.Boy 1.65 Kilom da 69-70 gibi.Aç bıraktım kendimi olmadı, patates haşlaması yersem zayıflarım diye düşündüm .Yarım kg yemişimdir bir akşam yemeğinde
tabiki olmadı.Sonra Aşık oldum .Ve hop kilom 59 Oldu.Anam meger ben ne güzel kızmışım
İltifatlar geliyor bana insanların bana baktığı hissediyorum falan filan.Neyse Üniversiteye başladıktan sonra ,pof 82 kg bildiğin kamyon şöförüne dönüşüyorum
sonra sı şöyle devam ediyor.Tekrar zayıflama 63 Kilo alma 92 Zayıflama 72 Kilo alma 85.Sağlıksız beslenme alışkanlıklarıma Tekrar dönüş Yapıyorum.Şu anda 8-5 mesai diyet yapmaya şalışan ben,Kafamda ince bir bel hayali,Tek hareket ev temizliği.Diyetisyen tecruben de var bu arada üç tane İlki Ankarada İkinci Hakkari Üçüncü Bilecik.Bölgesl yağlanmam çok fazla simitim var halk diliyle
ben anlamıyorum terminolojinizi zaten
kalın kollar ince bacaklar ,kocaman elmacık kemikleri,büyük göğüsler.Sıkıldım,Bunaldım ,Yoruldum.Evde yürüyüş bantım var.Her Tonbik arkadaşın olduğu gibi.Forumu Okumaya devam edeceğim .Bana rehberlik edecek bilgi verecek Arkadaş olursa sevinirim.Beslenme Konusunda ve Spor konusunda.Vaktini ayırıp okudun için teşekkür ederim.