3Katlı bicepsler için(Temel Reis Hesabı)Ne Yapmalıyım

Bunun bb. adı nedir bilemiyorum Ama Tabiri Caizse Temel reis Tarzı Kat kat bicepslere sahip olmak için ekstra yapabileceğimiz bir Hareket-antreman var mıdır?
Kat kat Kas sahibi Olmak Genetikle alakalı olabilir mi?
(Konu arattım Ama bulamadım Eğer varsa affola)

Önce kütleli biceps sahibi olacaksın sonra katlı biceps sahibi olmak için değişik antreman stilleri uygulayacaksın.

Bicepsimin Yaşıma göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum.34cm ve Oldukça Sert.
Kaç cm Olmalı ki Değişik tarz antremanlar uygulamalıyım.Bana Kalırsa Yine minimum 40cm bulmalı Değilmi? Bu Hareket-Antreman Hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız Teşekkürler...

şunu söylemeliyim sert kelimesini fazla kullanma çünkü sert kaslar herzaman daha zor şişer ama kol kasın yumuşaksa onun yolu açıktır istediğin kadar şişirirsin :D

Ama 2katlı olanlar var hiç görmediniz mi yaa Bikaç arkadaşda gördüm belki görünümü öledir ama 2katlı Olmuyor değil diye düşünüyorum tamam 3katlı olmayabilirde:D

şunu söylemeliyim sert kelimesini fazla kullanma çünkü sert kaslar herzaman daha zor şişer ama kol kasın yumuşaksa onun yolu açıktır istediğin kadar şişirirsin :D

Bu ne alaka şimdi ? Benim sağ biceps sola göre daha sert yani sol bicepsim daha mı cok şişecek demek oluyor.Saçmalık :)

prof doktor yine vermiş yalnıs bilgilerini :D:D bana ordan 5 katlı pasta yap :D:D

Yanlışım nerde anlamadım. 3 katlı demedim ki katlı biceps dedim. Biceps 2 başlı kas olduğuna göre ortadan ayırmak da mümkündür bence. Müsabıkların kollarına bakarsan görebilirsin.

:D:D ne katından bahsediyosun evet iki baslı yan yana duran iki ufak kastır üst üste durmaz kaslar müsabıkların bicepsi katlı gözükmez sadece tepe noktası vardır sivriliği buda genetiktir bu sivriliğin olmadıgı sporcular örn : hamdullah aykutlu sivriliğin oldugu vücutcular örn : arnold gibi genetiktir yani bicepsin uzamaz kısalmaz nasıl büyüyecekse öyle büyür kat kat pasta gibide insa olmaz ahcim alır sivrilir dolar o kadar .

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:50 ----------

biceps2.jpg

Önce kütleli biceps sahibi olacaksın sonra katlı biceps sahibi olmak için değişik antreman stilleri uygulayacaksın.

Harıkaymıs ya, adam temel resı gıbı sıktıkca yenı yenı katlar cıkar mı dıyor sen yıne hemen anlatmıssın olayı maasallah gozunden de kacmasın bır sey ya.. :D

Sen hakıkaten dedıgın gıbı herkesın yaptıgını yapmayarak sonuca ulasıp tam bır fenomen oldun bıle forumda.. hyper_

Bela aldık başımıza haberimiz yok.

Bi daha böyle abuk ve yorum soruları sormayacağım Tartışmaya gerek yok:D

Back
Yukarı