4.5 ayda 40 cm kol yapmak ?

Yağlandıysa mümkün bence ama çok az yağlanarak bence mümkün değil veya yağ yakarak başlangıç seviyesinde bile olsa çok zor.Orada 30-31 cm gibi gözüküyor.

Not:Geçmişte belli bir spor geçmişi varsa o zaman mümkün olabilir.

Anladım birde men s health dergisinde 6 ayda 15 kg kas kazanırsızı diye bir makale vardı abartıyorlar

ya millet anca kendini över biri var benim bir arkadaş yok diyor spr yaparken göğüslerim arnold göğsü gibiydi.yok diğeri diyor 2 ayda kolum bu oldu ölçüyorsun tırt bakıyorsun tırt.

4.5 ayda kaç cm'den o kolu yapmış. Resimden tahminim kolu 35-36 civarıymış. 4.5 ayda 37-38 çıkarttığını düşünsek birde sıcakken pumplıyken ölçü aldıysa 40-41 çıkmıştır. Fakat define bir şekilde 40 yaptıysa işin içine farklı etmenler girmiştir diye düşünüyorum genetik harikası değilse:)

4.5 ayda kaç cm'den o kolu yapmış. Resimden tahminim kolu 35-36 civarıymış. 4.5 ayda 37-38 çıkarttığını düşünsek birde sıcakken pumplıyken ölçü aldıysa 40-41 çıkmıştır. Fakat define bir şekilde 40 yaptıysa işin içine farklı etmenler girmiştir diye düşünüyorum genetik harikası değilse:)
Madem doğru, resim at dediğimde atmadı "şarjım az dedim 1 saat kavga ettik sonra at dedim yine atmadı bu sefer yemek yedim sonra dedi baktim yine atmadi[DOUBLEPOST=1519220508][/DOUBLEPOST]B
Bu arada kolu max 30 fotoda

ne 35 sende yapmaya arkadaşımın kolu 39 santim herifin fotodaki kolundan çok daha büyük o resimdeki kol en fazla 30 dur emin ol:)[DOUBLEPOST=1519230027][/DOUBLEPOST]size kendimi anlatayım sizde kendinizi kendinize anlatın ve bu çocuğun çocuk diyorum çünkü çocuklar böyle yalan söyler.ona göre karar verin
benim kolum sakatlık öncesi 43 cm di boyumda 174-5 cm di.2.5-3 senede bu kolu yaptım.yağ oranıda 11 12 idi.ben benchte 120 kg son 4. sette 6 tekrar yardımsız çalışıyordum barbel curlde 4.set 4 tekrar 45 kg basıyordum skull krusherda 22.5 kg dumbellerla 4 5 tekrar 4.set çıkartıyordum.ben bu kadar emek vericem bu kadar yıl çalışıcam.herifin biri 4 ayda 40 cm kol yapacak pöhhh.yalan il başta ortada emek yok.emeksiz kas olmaz.kas yapmak için emek ve zaman gerekli.foto at demişsin geçiştirmiş çünkü yalan

Son düzenleme:
Back
Yukarı