4.5 ayda 40 cm kol yapmak ?

Orda yag orani devreye giriyor iste
Yukarda bahsetmislerki naturel olarak 40 cm define cok zor...
Artik ben anlam veremiyorum icinde bu kadar bilgi karmasi olan bilincsizce atip tutulan bir spor gormedim siz saniyorsunuz ki biz bunu dedik herkesin gozu acildi hayir dolayli yoldan insanlari ilaca davet ediyorsunuz tebrikler. Bu sporda iyi bir vucuda sahip olunabilcegine kimse kolay demedi ama sanki oyle bir kola oyle bir vucuda sahip olmayi hayalmis gibi anlatmaktan vazgecin bu insanlari demotive eder
açık konuşmak gerekirse vücut geliştirmede her şey ilaç nerdeyse diğer sporların hepsinde ilaç kullanmayan elit sporcular var vg de türkiye şampiyonu bile olamassın ilaçsız

herkes ilaç kullanmıyor ilaç kullanan sporcular elbette var hatta bunlar çoğunlukta bile olabilir ama hepsi kullanmıyor .Kullanmayan çok ileri seviye sporcular var.Hatta powerlifting bodybuilding de bile var nadirde olsa

herkes ilaç kullanmıyor ilaç kullanan sporcular elbette var hatta bunlar çoğunlukta bile olabilir ama hepsi kullanmıyor .Kullanmayan çok ileri seviye sporcular var.Hatta powerlifting bodybuilding de bile var nadirde olsa

fazla iyimsersin. İlaç kullanmayan dünya çapında müsabık ve profesyonel mücadele sporcusu yoktur. Çok net.

fazla iyimsersin. İlaç kullanmayan dünya çapında müsabık ve profesyonel mücadele sporcusu yoktur. Çok net.
kullanmayanlar var.bir çok kişinin ilaçlı çıkması size böyle düşündürüyor.Buda bir çeşit komplo teorisi kurmak gibi.insanlar hile yapmayı severler hayatın her yerinde hileyle iş yapan insanlar vardır sadece sporda değil.ama hile yapmadan alnının akıyla çalışan insanlarda var.

Hangi spor dalında olimpik,müsabık ve profesyonel düzeyde ilaçsız sporcu var merak ettim?
2 tane milli futbolcu arkadaşım var biri manchester city ve galatasarayda bile oynamış kullanmıyor diğeri de milli kaleci o da kullanmıyor kuzenim bilek güreşinde tr 2. si oldu avrupa şampiyonasına gitti kullanmıyor eskiden kickboks yapıyordum hocanın oğlu dünya amatör 2. si oldu profosyonelde 3 maça çıktı kullanmıyor 2 tane bodyci tanıdığım var salonda 2 side steroit kullanıyor ve ikisininde tr derecesi yok ayrıca kendim 2x il birincisi 1x liseler 2. si 1x iller arası 3. oldum bırakın steroidi supplement ya da et tavuk bile yemedim yani bir sürü kişi var dereceli daha benim bilmediğim kişilerde vardır vücut geliştirmede steroit kullansan bile tr de bile derece alamayabilirsin

Back
Yukarı