• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4,5 aylık çalışma Yaş:13 boy:170 kilo:52

Abiler 13 yaşındayım 4,5 ay kol olarak sadece şınav yaptım 3 5 set karın olarak mekik ve bir kaç karın hareketi ayak kaldırma vs... Bunları düzenli günlerde yaptım ve beslenmemde tam düzenli olmadı ama normal bir beslenme ile aşağıdaki sonuçlar sizce yaşıma göre iyimiyim??

Eklentiler

• 050520102023.jpg
    050520102023.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 1.681
  • 070420101829.jpg
    070420101829.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 2.532
  • 060520102046.jpg
    060520102046.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 1.874
Bu yaşta bu hırs.. Bende tebrik ederim :) Yaşına göre gayet iyisin.. Barfiks çekiyormusun, yada çekebiliyormusun bilmiyorum. ama onuda zorlarsan, kolllarının önlerininde daha çok şiştiğini görüceksinn.. :)

aferin sana diyorum , sağlıklı yaşamı seçtiğin için. gayet güzel , yaşın itibari ile kendi vücut ağırlığını kullanarak yapacağın egzersizlerin çok faydası olacaktır. bacak kasların için ellerin ensede çömelme hareketi yapabilirsin. çömelme hareketinde dikkat etmen gereken nokta çömelirken dizlerinin seviyesi dikey olarak düşündüğünde parmak uçlarını fazla geçmemeli. böylece dizlerine yüklenmemiş olursun. başarılar.

Sağolun beyler hepinize teşekkürler.Evet barfiks çekebiliyorum ama şuan evde demiri yok anca dışarda falan bazen çekiyorum..
Netugur önerdiğin hareket için sağol bacak olarak fazla birşey yapamıyordum deniyeceğim..Zaten fazla yüklenmek istemiyorum vucuduma..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:05 ----------

Bu arada gerçekten moral verdiniz bana daha çok hırslandım.

bu yaşta bacak girme bence, zaten yaşın gereği top felan oynuyorsundur. o yeter sana..

edit: evde çalıştığını yeni gördüm ufak tefek hareketler girebilirsın. eğilip kalkma gibi basit hareketler yeterde artar bu yaşta.

Son düzenleme:
Peki dambıl ile omuz çalışsam zararı olurmu?? hani şu ismini bilmiyom 2 dambıl tutuyon yana doğru kaldırıp indiriyon?

Son düzenleme:
hiç fena değil devam et 18-19 olduğunda çok gzl bi vücudun olur böyle gidersn.Press hareketleri haricinde çalışmanın zararı olmaz diye biliyorum ben.

aferin kardeşim aferin burda kırklı yaşlarda göbekli ve kıllı amcaların resimlerinden daha iyisin devam et yaşıtların gibi saçmalama aferin gönülden söylüyorum bunu devam.

bnmde yas 13 35 kilodan 3 haftada 40 kilo oldum ve suan evde calısıoyurm bayramdan sonra bodye baslıycam boy uzatma + body olarak yapıcam

bu yaşta böyle bir istek ve çalışma çok çok güzel.
kilo alayım mı demişsin . bana sorarsan zaten her geçen gün boyun da kilon da artacak . özel birşeyler yapmana gerek yok .
sporu alışkanlık haline getirdiğin gibi sağlıklı beslenmeyi de şimdiden alışkanlık haline getir.ileride çook faydasını göreceksin .

bu yaşta böyle bir istek ve çalışma çok çok güzel.
kilo alayım mı demişsin . bana sorarsan zaten her geçen gün boyun da kilon da artacak . özel birşeyler yapmana gerek yok .
sporu alışkanlık haline getirdiğin gibi sağlıklı beslenmeyi de şimdiden alışkanlık haline getir.ileride çook faydasını göreceksin .

Teşekkür ederim aradan uzun zaman geçti kilo aldım şimdi bi resim koyacağım 56 kilo olan fakat şuan 62 kiloyum yılbaşında çekilcem o zaman yeni halimi görürsünüz.

NOT:Bu resimden sonra kilo almaya başladım yeni halim yılbaşında.

Eklentiler

• 031120102167.jpg
    031120102167.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 461
Kardeşim vücudunu çok beğendim :) Benimde yaşım 14.Ama maalesef bu spora yağlı olarak başladım ve 2,5 Ay boşuna çalıştım.Ne yapıcam bilemiyorum salona yazılıp bilgi topyalabilirim belkide :) Sana başarılar diliyorum sporu bırakma güzel vücut yakalamışsın azmin ve sabrın için tebrik ediyorum seni..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağol gerçekten sende başarabilirsin.Benden daha iyi olursun inşallah.

NOT:Bu arada ilk sayfadaki halime bakıp yorum atmayın yeni halim 2. sayfada

bu yaşta ıyı sporu sevmıssın ama bunlar bı yerden sonra senı kesmeyecektır su an hevesını almssın ama vucut gelıstırme ısı şınav ve mekıkle olmaz

Back
Yukarı