4,5 Aylık Gelişim Yaş 17 boy 171cm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle merhaba
ben Zübeyir Düz yaş 17 4,5 aydır vücutgeliştirme ile ilgilenmekteyim.
Eski ölçüler:
omuz 106
kol 28
kilo 54
boy 171
son ölçüler:
omuz 118
kol 36
kilo 62
boy aynı
klasik bodybuilding yarısmasına hazırlanıyrum 65 kilo siklette
eksikleri belirtirseniz veya önerilerde bulunursanız svinirim elestirilere acıgım şimdiden saolun.weightlifterweightlifter

http://imageshack.us/photo/my-images/404/57873834407845510861614.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/24/53128434407949513461614.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/135/52894834407885911871614.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/534/46551134407742708291614.jpg/

Vücut çok hoş gerçekten . Ama 4.5 Ayda bir hayli gelişmiş gibi geldi bana özellikle omuz başları ve sırt bölümü . Daha önce bi alt yapın varmı herhangi bir spor dalında

evet vardı evde şınav mekik barfix vs hatta beyler çok kişiş bana dedi 2 yıl felan yapıyorsun diye ama ne kadar yemin etsem inandıramadım en sonunda hocamla tanıştırdım öyle

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:38 ----------

başlangıç zamanımdaki foto da var onu bidakine atarım

Burdada ben dahil pek inanan çıkacağını sanmıyorum 4,5 ayda bu kadar gelişme oluyorsa çoğu kişi hamallık yapıyor.

Azim ve hırsın birlikte olduğu yerde herşey olur beyler . Bırakın onu bunu 2-3 senede arnold gibi olursunuz istek ve arzular tavan yaptığı sürece...

4,5 a için güzel
çalışmaa devam durmak yok

Sanırım "Azimle s..çan duvarı deler" lafına fazla kaptırmışsın kendini Powertatto.

4,5 ayda bu kadar geliştiysen Helal Olsun Zübeyir Düz ayakta alkışlanacak bi gelişim.

4.5 ay icin az bir gelisim. arada hastalanmis olabilecegini ya da beslenme duzeninin kotu oldugunu tahmin ediyorum. Sirt parcali, acilar yerinde ama sirtta kalinlik yok. deadlift ve dar tutus row'lari daha ciddi girmeni oneriyorum. gogus omuz oranlari iyi ama biceps'te "peak" sonuk kalmis ve alt kol hic gelismemis. altkola haftada 2 seans onem vermeni tavsiye ederim. bacaklari goremememe ragmen quad cikintilarinin olmamasi dikkata carpiyor. normalde 15 gunde yapilacak bir vucut ama herkesin genetigi ayni degil sonucta. yine de azim onemlidir. devamliligini ve basarilar dilerim.

4.5 ay icin az bir gelisim. arada hastalanmis olabilecegini ya da beslenme duzeninin kotu oldugunu tahmin ediyorum. Sirt parcali, acilar yerinde ama sirtta kalinlik yok. deadlift ve dar tutus row'lari daha ciddi girmeni oneriyorum. gogus omuz oranlari iyi ama biceps'te "peak" sonuk kalmis ve alt kol hic gelismemis. altkola haftada 2 seans onem vermeni tavsiye ederim. bacaklari goremememe ragmen quad cikintilarinin olmamasi dikkata carpiyor. normalde 15 gunde yapilacak bir vucut ama herkesin genetigi ayni degil sonucta. yine de azim onemlidir. devamliligini ve basarilar dilerim.

hahahahaa. 15 gunde yapilacak vucut:)

arkadaşlar öncelikle hiç bir madde almadım vede gerçekten 4.5 aylık bi çalışma sonucu yarışmaya hazırlanıyorum birde 15 günde yapılacak diyen arkadaş yapabilen varsa sporu bırakıyorum zaman zaman hastalandım ama yılmadım hiç kaçırmadım programımı eksiksiz yaptım ve uydum beslenmeme de dikkat ettim sonucu bu tşkler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:06 ----------

şunu eklemek istiyorum çogu zaman bende yapabilecekmiyim diye tereddüte düştüm ama gerçekten hırs yaptım çok inandım bu arada vücudu fazla sıkmadım sadece normal bi görüntü 2 ay sonra arkadaşlar daha güzel paylaşımlarla karşınızda olacam her türlü yoruma açıgım bana tavsiyesi olan varsa özelden veya burdan açık açık yazsın

Ben iyi gelişiyor olarak görüyordum kendimi ama senin fotografları görünce düşüncelerimden utandım :)

Hiçbi madde kullanmadım derken supplementte kullanmadım dıyosun sanırım imkansız oldugunu düşünmekle birlikte utancım dahada arttı :)

arkadaşlar sizlere yalan borcum yok supplementte kullanmadım sadece çok dengeli beslendim aslında dengeli beslenirseniz supplementede gerek yok ben 3 ana ve 3 ara olmaz üzere 6 ögün yiyorum ama yinede ben istediğim gibi yaptıgımı düşünmüyorum çünkü istediğim kiloda değilim

Genetiğin gerçekten çok iyi. Burda bu durumu genetiğine yağ oranına bağlayabiliriz sadece. Açık açık kıskanan arkadaslar olmuş sen takma kafana. Yürüdüğün yolda iyisin. Yarışma istiyorsan biraz yağlanmayı göze alıp irileşmen lazım başarılar.

Bikac bacak pozu koyarsan iyi olur bence gercekten gelecegın cok parlak aynı azimle devam etmelisin inşallah başarılı olursun...

arkadaşlar sizlere yalan borcum yok supplementte kullanmadım sadece çok dengeli beslendim aslında dengeli beslenirseniz supplementede gerek yok ben 3 ana ve 3 ara olmaz üzere 6 ögün yiyorum ama yinede ben istediğim gibi yaptıgımı düşünmüyorum çünkü istediğim kiloda değilim

Eger solediklerin dogruysa helal olsun diyorum eger bu hizla gidersen ilerde neye donusursun hayal bile edemiyorum. 2,3 ayda bir resim koyda gorelim gelisimini.

ya şimdi bacak pozu verecemde arkadaşlar çekincelerim var bacagımda parçalı bu sitede bir sürü arkadaşım var beni takip ediyor bacak pozu verirsem alay konusu olurum birde evet çok kişi genetiğim iyi diyor dediğim gibi eksikleirmi belirtin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı