4,5 Aylık Gelişim Yaş 17 boy 171cm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet arkadaşın dediği gibi yalan söylesem zararım kendime ben yarışmaya hazırlanan biriyim hocam gelişimimi begendi ve beni yarışmaya hazırladı halada çalışıyorum ama bu aralar bacagımda bi sıkıntı var diye bacak giremiyorum sanırım daha önce 4.5 ayda böyle yapan görmediniz bende bi ilkim bunuda kabullenin herkesin gentiği aynı değil

4.5 ay icin az bir gelisim. arada hastalanmis olabilecegini ya da beslenme duzeninin kotu oldugunu tahmin ediyorum. Sirt parcali, acilar yerinde ama sirtta kalinlik yok. deadlift ve dar tutus row'lari daha ciddi girmeni oneriyorum. gogus omuz oranlari iyi ama biceps'te "peak" sonuk kalmis ve alt kol hic gelismemis. altkola haftada 2 seans onem vermeni tavsiye ederim. bacaklari goremememe ragmen quad cikintilarinin olmamasi dikkata carpiyor. normalde 15 gunde yapilacak bir vucut ama herkesin genetigi ayni degil sonucta. yine de azim onemlidir. devamliligini ve basarilar dilerim.

Altı Aydır bu sporu yapmaya çalışıyorum gelişimim başlık sahibi arkadaşımızın sadece üçte biri :D Kesin bi yanlış yapıyorum kesinn .

• Like
Reactions: Azi
Sanırım "Azimle s..çan duvarı deler" lafına fazla kaptırmışsın kendini Powertatto.

4,5 ayda bu kadar geliştiysen Helal Olsun Zübeyir Düz ayakta alkışlanacak bi gelişim.

Dostum eğer kendinde yapma güç kuvvetini göremiyorsan ; En azından güzel vucüt yapanlara istikrarlı olanlara saygın olsun . Ayrıca kendimi neye kaptırmam seni bu kadar dertli etmemeliydi :D Herkes kendi görüş ve düşüncesini sunuyor bunu da aklına çak hele :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:33 ----------

Sen ne içtiysen aynısından bende istiyorum iyi kafa yapıyormuş :D Arnold 10 yıllarını verdi o hale gelmek için ve azmin kıralı o adamda (:
Sen bi süt iç sonra yat sabah kalk tekrar bunu bi 3000 4000 gün uygula sonra yorum yaz lütfen .

Bilseydim yorum yazmak için ilk öncelikle senden izim alırdım affola :D ayrıca herkesin çalışma şekli , vucüt yapısı ve anatomisi birbirinden farklı . mesela sen 10 değil 20 sene bile çalışsan arnoldun yarısı olamazsın bu kafayla çünkü o kafan benim içtiklerimi içtikten sonra değil spor evin yolunu şaşırırsın saygılar ufak kardeşim :D

Gercekten hayran kaldim 4,5 ay icin cok guzel bir gelisim sergilemissin tebrik ediyorum.Uyguladigin beslenme ve antreman progranini bizimle paylasirsan cok memnun olurum.Bende 1,75boyunda 54 kilodayim salona basladim ve 2 aydir beslenmeme dikkat ediyorum, programini merakla bekliyorum.
Iyi gunler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:51 ----------

Ozurdilerim beslenme programiniz gozumden kacmis tesekkurler

Hersey iyi güzel ama kolumdan memnun degilim ben 40 cm istiyorum bu arada belimde baya ince onu yazmayı unutmuşum bugün yazarım

bulk yapmalısın ama sonra definasyon süreci geçirmelisin şu an vücudun çok define

olm bi kaybolun ya 4,5 ayda arnold olsan böle vücut yapamazsın fakeler cogaldı sitede.bide yarışmaya hazırlanıomus 4 aylık calısmasıyla.

olm bi kaybolun ya 4,5 ayda arnold olsan böle vücut yapamazsın fakeler cogaldı sitede.bide yarışmaya hazırlanıomus 4 aylık calısmasıyla.
meyve veren agaçtaşlanır dostum inanmıyorsan inanma evet yarışmaya hazırlanıyorum herkesi kendin gibi görme daha çok resim atacam fakemiyim anlarsın. zübeyir düz ismimde bu ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:21 ----------

bulk yapmalısın ama sonra definasyon süreci geçirmelisin şu an vücudun çok define
1 haftadır başladım ama zor görünüyor sanki vücudum yagı kabul etmiyor yaglanmaya çalışıyorum biliyorum bulklanmadan zor bende denicem vücudum kendimibildim bileli define:)

4.5 ay icin az bir gelisim. arada hastalanmis olabilecegini ya da beslenme duzeninin kotu oldugunu tahmin ediyorum. Sirt parcali, acilar yerinde ama sirtta kalinlik yok. deadlift ve dar tutus row'lari daha ciddi girmeni oneriyorum. gogus omuz oranlari iyi ama biceps'te "peak" sonuk kalmis ve alt kol hic gelismemis. altkola haftada 2 seans onem vermeni tavsiye ederim. bacaklari goremememe ragmen quad cikintilarinin olmamasi dikkata carpiyor. normalde 15 gunde yapilacak bir vucut ama herkesin genetigi ayni degil sonucta. yine de azim onemlidir. devamliligini ve basarilar dilerim.

15 günde böyle bir vucutmu ha?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı