4,5 Aylık Gelişim Yaş 17 boy 171cm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağzınla kuş tutsan dahi ben senin 4,5 ayda yaptığına kesinlikle ve kesinlikle inanmıyorum çünki 4,5 aylık bi vücut deil bu tmm vücudun iyi ama milletide keriz yerine koyman çok yanlış sen sadece kendini kandırırsın bunu unutma bana kızan arkadaşlar olucak ama kendileri bilir sen kesinlikle 4,5 aylık bi sporcu deilsin......

gayet hoş ve fit duruyor vücudun. biraz daha kilo almalısın karbonhidrat ağırlıklı tüket

4.5 ayda böyle bir vücuda insanların kolay kolay inanmasını beklemeyin, herkesin vücut yapısı farklıdır diye bir laf var ama herkesin vücut yapısı farklı olmakla birlikte hemen hemen aynıdır.

Örneğin atıyorum normal biri ayda 100 gr kas alıyorsa, genetiği kötü olan 80-90 gr alır, genetiği iyi olan 110-120 gr alır, genetiği iyi diye gidip 200-300 gr kas kazanamaz o kadar fark olmaz yani.

Ya yaptığın süreyi yanlış söylüyorsun, ya spora başlamadan önce vücudun gayet iyi durumdaydı, ya da fake üyelikle trollük yapıyorsun.

En iyi ihtimal 2. seçenek bence.

4.5 ayda sıfırdan başlayıp bir de doğal yollardan, supplement bile olmadan böyle bir vücut yapılamaz, 28 santim koldan 36 santim yağsız-define kola 4.5 ayda çıkılamaz, mümkün değil.

Ayrıca gece yatmadan önce ekmek arası peynir yemek ne demek onu anlayamadım, yarışmaya hazırlanıyorsun,başında hocan var, supplement bile kullanmıyorsun, normal biri gibi beslenmeni geçtim sen bir de geceleri ekmek yiyip yatıyorsun ve hala bu kadar definesin, kesinlikle yalan söylüyorsun.

Ortada güzel bir vücut var, ama 4.5 ayda ve geceleri ekmek yiyerek yapılabilecek bir vücut değil.

Ben de bu konuya değinecektim.Genetigin ne kadar iyi de olsa 4.5 ayda bu gelişme imkansız ve o beslenme programı ne öyle.Gece yatmadan ekmek yiyorsun bu kadar definesin bir de supplement kullanmadan 4.5 ayda yarışmaya hazırlanıyorsun.Hocan kim merak ettim gerçekten bize de yolla da bizi de 5 ayda supplementsiz yarışmaya hazırlasın.Madem bu kadar bilgili hocan var geceleri yatmadan önce ekmek yenmemesi gerektiğini söylemedi mi ?

Sen bence fakesin başkasının vücudunu paylaşıyorsun,paylaştıgın kişinin antreeman programını da bilmediğin için hocam paylaşma dedi diyorsun.Saygılar ...

4.5 ayda böyle bir vücuda insanların kolay kolay inanmasını beklemeyin, herkesin vücut yapısı farklıdır diye bir laf var ama herkesin vücut yapısı farklı olmakla birlikte hemen hemen aynıdır.

Örneğin atıyorum normal biri ayda 100 gr kas alıyorsa, genetiği kötü olan 80-90 gr alır, genetiği iyi olan 110-120 gr alır, genetiği iyi diye gidip 200-300 gr kas kazanamaz o kadar fark olmaz yani.

Ya yaptığın süreyi yanlış söylüyorsun, ya spora başlamadan önce vücudun gayet iyi durumdaydı, ya da fake üyelikle trollük yapıyorsun.

En iyi ihtimal 2. seçenek bence.

4.5 ayda sıfırdan başlayıp bir de doğal yollardan, supplement bile olmadan böyle bir vücut yapılamaz, 28 santim koldan 36 santim yağsız-define kola 4.5 ayda çıkılamaz, mümkün değil.

Ayrıca gece yatmadan önce ekmek arası peynir yemek ne demek onu anlayamadım, yarışmaya hazırlanıyorsun,başında hocan var, supplement bile kullanmıyorsun, normal biri gibi beslenmeni geçtim sen bir de geceleri ekmek yiyip yatıyorsun ve hala bu kadar definesin, kesinlikle yalan söylüyorsun.

Ortada güzel bir vücut var, ama 4.5 ayda ve geceleri ekmek yiyerek yapılabilecek bir vücut değil.
1.si fake değilim yeni resimlerde atacam 2.si önceden vücudum parçalıydı zaten ama spor yapmıyordum çok zayıftım hani sadece cizgiler vardı 3.cüsü ister inanın ister inanmayın bu vücudu 4.5 ayda yaptım sende biliyorsunki ne kadar agır basarsan o kadar hızlı gelişir benimkide o hesap ben kilo alabilmek için geceleri yatmadan önce yemek yiyordum

Biraz ağır olabilir ama ;

1.si 4.5 ayda 110kg benc'e çıkman imkansıza yakın..
2.si sen o 4.5 ayın 1 ayını adapte süresinde geçiriyorsun zaten 3.5 ayda o vücut imkansız..
3.sü arkadaşlar programını sormuş hocam paylaşma dedi diyorsun kendinizi ne sanıyorsunuz ? Burada bize neden birşeyler soruyorsun gidip hocana danışsana o sana gerekli bilgi ve yardımı sunacaktır.
4.sü steroid kullanan kişilerde bile 4.5 ayda böyle bir gelişim söz konusu değil neredeyse..
5. vücut iyi ama 4.5 aylık bir vücut değil kimseyi kandırmaya gerek yok..Çoğu kişi gibi yakında çıkıp 1-2 yıl yaptım ama ara verdim şuan 4.5 aydır tekrardan başladım deme :)

4.5 ayda bu vücut yapılır diyen arkadaşlarım bu sporu neden yıllarca yapmak istiyorsunuz 5 ay gelin bırakın sporu..

öncelikle merhaba
ben Zübeyir Düz yaş 17 4,5 aydır vücutgeliştirme ile ilgilenmekteyim.
Eski ölçüler:
omuz 106
kol 28
kilo 54
boy 171
son ölçüler:
omuz 118
kol 36
kilo 62
boy aynı
klasik bodybuilding yarısmasına hazırlanıyrum 65 kilo siklette
eksikleri belirtirseniz veya önerilerde bulunursanız svinirim elestirilere acıgım şimdiden saolun.weightlifterweightlifter

http://imageshack.us/photo/my-images/404/57873834407845510861614.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/24/53128434407949513461614.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/135/52894834407885911871614.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/534/46551134407742708291614.jpg/
Dostum sırt,omuzlar,kanatlar gerçekten baya iyi karın kaslarınıda geliştirisen müthiş olur

Komik misin sen hocanı söyle senin verdiğinin 2 misli para veririm sadece 3 ay çalıştırsın yeter bide o saçma yorum yapan kardeşlerim azminizi damardan bile alsanız 2 yılda arnold olamassınız ki senin 4.5 ayda olmadığın gibi gelip gerçek süreyi söylesen kimsede gelip aaa şuna bak kaç ayda yapmış ezik gibi bir cümle kullanmaz kendini küçük düşürme.

4,5 ayda böyle vücut yapilmaz diye bir şey söylemek ne derece doğru bilmiyorum çünkü çoğumuzun atladığı bir şey var. adam 4,5 ayda salona standart olarak haftada 3 gün 2 saat idman yapmaya gidiyorum falan dememiş. Misal, sporcu bu işi kafaya takarsa, öncelikle vakti varsa yoğun bir programa girer. beslenmesine dikkat eder. supplementtir veya steroiddir kürünü yaparsa bal gibi de gayet vücut oluyor. kaldi ki baştaki mesajlarina baktim önceden de sporla ilgileniyormuş... Yani imkansiz değil. kaldi ki aksini ispatlayamadiğiniz sürece herkes suçsuzdur... bilmem anlatabildim mi... şahsen gittiğim salonlara ters üçgen gelip 5-6 ayda dediğim şekilde çalişip mutasyona uğrayan adamlari da gördüm. sorulmasi gereken soru şu. spor hirsi nereye kadar... sağlikli vucut mu önemli yoksa içi boş şişmiş, yaşlaninca geriye ne şekilden ne kuvvetten eser kalmiş vücutmu... ben her daim kuvvet ve fit görüntüden yanayim. o yüzden yapan arkadaşi tebrik ediyorum kendi emeğidir şevkini kirmamak lazim.

Oncellikle tebrik ederim, benimde kendime gore hedeflerim var 3-4 aylik. Insanlarin bir-iki hatasini duzeltmek istiyorum. Supplementler gerekli birsey degildir. Sadece bir ektir. Hizlandirmaya yarar, AMA gerekli besini alabiliyorsa yemeklerden, geregi yoktur. Bir insanin benchinin kisa surede artmasinin imkansizligi yok. Nasil pre-workout icecekleri ise yariyorsa, o da birseyler bulmustur. Arti bbde onemli olan motivasyondur. Aklinda guc ve bileginde kuvvet varsa kaldirir. Umarim basarili olursun.

bu vücut senin olabilir, 4.5 aylık da olabilir.
konudaki problem; herkes bu vücudu 4.5 ayda "sıfırdan" yapmışsın gibi algılamış.
besbelli ki temelin varmış.

ya bu resımlerı askerde carsı ıznını falan cıkarkenmı cektın sankı baya eskı fotolar gıbı geldı kac senelık :)

Benim kolum 24-25 arasindaydi hadi 26 cmde. bugun antreman sonrasi 32. Normalde de 29-30 arasindaydi. Bu benim 3.ayim. Niye olmasin? Ben anlamiyorum. Hadi subatta 4. Ayim ayim de.

Biraz ağır olabilir ama ;

1.si 4.5 ayda 110kg benc'e çıkman imkansıza yakın..
2.si sen o 4.5 ayın 1 ayını adapte süresinde geçiriyorsun zaten 3.5 ayda o vücut imkansız..
3.sü arkadaşlar programını sormuş hocam paylaşma dedi diyorsun kendinizi ne sanıyorsunuz ? Burada bize neden birşeyler soruyorsun gidip hocana danışsana o sana gerekli bilgi ve yardımı sunacaktır.
4.sü steroid kullanan kişilerde bile 4.5 ayda böyle bir gelişim söz konusu değil neredeyse..
5. vücut iyi ama 4.5 aylık bir vücut değil kimseyi kandırmaya gerek yok..Çoğu kişi gibi yakında çıkıp 1-2 yıl yaptım ama ara verdim şuan 4.5 aydır tekrardan başladım deme :)

4.5 ayda bu vücut yapılır diyen arkadaşlarım bu sporu neden yıllarca yapmak istiyorsunuz 5 ay gelin bırakın sporu..

En güzel açıklamayı yapmışsın kardeşim katılıyorum geçenlerde bir tane daha vardı 3.haftam diye yani millet gerizekalımıda yıllarca yapıyor ne kadar genetiğin ne kadar vücut yapın elverişli olsun 4.5 ay imkansız zaten ilk 3 ay supplement kimse kullanmıyor.

arkadaşlar öncelikle hiç bir madde almadım vede gerçekten 4.5 aylık bi çalışma sonucu yarışmaya hazırlanıyorum birde 15 günde yapılacak diyen arkadaş yapabilen varsa sporu bırakıyorum zaman zaman hastalandım ama yılmadım hiç kaçırmadım programımı eksiksiz yaptım ve uydum beslenmeme de dikkat ettim sonucu bu tşkler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:06 ----------

şunu eklemek istiyorum çogu zaman bende yapabilecekmiyim diye tereddüte düştüm ama gerçekten hırs yaptım çok inandım bu arada vücudu fazla sıkmadım sadece normal bi görüntü 2 ay sonra arkadaşlar daha güzel paylaşımlarla karşınızda olacam her türlü yoruma açıgım bana tavsiyesi olan varsa özelden veya burdan açık açık yazsın

2i795w0.jpg

bnde 4 aya yeni geçtm kusursuz beslenme + supplemet ne kadar özen gösterdiysemde snn vücüdun yarısı değilim bu spora karşı hevesm azalıyor nerde hata yapıyorum sinirleniyorum spora başladk siniri öfkeyi alır diye tam tersi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı